AFSLØRING: Se alle de nye ‘Bagedyst’-deltagere

’Den store bagedyst’ vender tilbage med sin 11. sæson, og ti nye deltagere står klar til at binde forklædet og trække i bagehandskerne.

Af Louise Vilsbøl - 9. september 2022 kl. 6:55

Ventetiden er endelig snart ovre. Lørdag den 24. september bliver der igen sagt ”Klar, parat, bag”, når der er premiere på endnu en sæson af ’Den store bagedyst’ kl. 20:00 på DR1.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Jackies nye look

Artiklen fortsætter efter videoen med Jonas fra ‘Landmand søger kærlighed’, der fortæller lidt om sig selv.

Traditionen tro styrer Timm Vladimir slagets gang i værtsrollen, mens dommerparret Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen skal bedømme et hav af spiselige mesterværker.

Omdrejningspunktet i programmet bliver ti modige og kageglade nye amatørbagere.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe afslører abort: Føler mig skyldig

Mød alle deltagere her:

Harald, 19 år, Søborg

Harald bor hjemme hos sine forældre, hvor han er den ældste af tre brødre. Lige nu har han sabbatår og arbejder som klubmedarbejder, men han satser på at skulle læse økonomi til næste år.

Han er meget aktiv, elsker alt nyt og har haft mange hobbies. Han er aktiv FDF’er og kano-instruktør. Han har været klubmester i badminton og skolemester i skak. Han spiller rigtigt meget computerspil, blandt andet ‘League of legends’, hvor han ligger i top 1% i verden.

LÆS OGSÅ: Jasmin indrømmer: Har aldrig grinet så meget som med Kevin

Harald kan godt lide at meditere og lave yoga. Hans tilgang til livet er YES og just do it!

Harald, 19 år, Søborg (Foto: DR)

Jasper, 21 år, Jægerspris

Jasper er selvlært producer/grafisk designer/scrum master i et firma, der arbejder med IT-sikkerhed og GDPR.

Jasper er medlem af Mensa, men bruger ikke foreningen til så meget. Han har derudover i fire år været kærester med Ellen.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører hård barndom: Seksuelle overgreb og selvmordstanker

Jasper styrketræner og løber og har i det hele taget mange hobbyer, hvoraf flere af dem er ret ”nørdede”. Han maler foto-realistisk, laver sine egne knive, arbejder med dufte og laver parfumer.

Jasper, 21 år, Jægerspris (Foto: DR)

Marc, 32 år, Kongens Lyngby

Marc arbejder som tatovør. Han startede oprindeligt på ingeniøruddannelsen, men fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var ham og blev i stedet ansat i sin kammerats tatovør forretning, hvor han har arbejdet lige siden.

LÆS OGSÅ: TV-vært afslører: Har fået ny kæreste

For Marc er arbejdet som tatovør et kald. Han elsker, at han skal præstere sit ypperste, hver gang der kommer en kunde til ham. Det han laver, skal holde for evigt, og han sætter en stor ære i at forstå personen og skabe noget, der passer til den enkelte.

Han bor med sin kæreste, der læser til skolelærer. Han er én ud af fire brødre.

Marc, 32 år, Kongens Lyngby (Foto: DR)

Klaus, 40 år, Frederiksberg

Klaus har tidligere arbejdet som skuespiller/sanger i musicals, men i dag arbejder han som IT Business Analyst.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-mor frustreret: Sønnens behov afvist

Han bor med sin kæreste Thomas, der er fra Thy, men adopteret fra Korea. Klaus elsker at nørde med det koreanske med smage, ingredienser og udtryk og har for længst erkendt, at han dyrker det mere end sin kæreste.

Klaus underviser i yoga og pilates. Han er født og opvokset som landmandssøn i Vestjylland, og han oplevede, at det var svært for ham at ”være anderledes” og springe ud.

Klaus, 40 år, Frederiksberg (Foto: DR)

Manja, 16 år, Esbjerg

Manja bor sammen med sine forældre, lillesøster på 12 år, storebror på 17 år og deres to hunde.

Manja har været i lære som konditor, men stoppede efter et par måneder, da det slet ikke var hende. Nu går hun i stedet på gymnasiet.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes’ eks taler ud om skilsmissen

Hun har gennem seks år sunget i konservatoriets pigekor i Esbjerg og ser frem til at skulle til Sydkorea for at synge med resten af koret.

Manja, 16 år, Esbjerg (Foto: DR)

Laura, 27 år, Aarhus

Laura er uddannet ingeniør i sundhedsteknologi og arbejder med sundheds-it. Hun arbejder i en ”blå skjorte”-verden, men elsker at tage spraglet tøj og smækbukser på, så snart hun har fri.

Hun er født og opvokset på landet ved Grenaa og kalder sig selv for ‘Den udadvendte nørd’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet sit livs kærlighed

Udover bagning og madlavning er Lauras guilty pleasure reality-tv. Hun har set alle sæsoner af både ‘Ex on the Beach’ og ‘Paradise Hotel’, og det er på ingen måde noget, hun er pinlig over at sige højt.

Laura, 27 år, Aarhus (Foto: DR)

Nanna, 29 år, Ans

Nanna er kærester med Hans-Henrik. Sammen har de to små drenge Hjalte på tre år og Asger på 10 måneder, og så er hun gravid med parrets nummer tre med termin lige rundt om hjørnet.

Nanna elsker sit job som sygeplejerske på Akutmodtagelsen, traumestuerne og skadestuen på Viborg sygehus. Nanna spiller håndbold, og så er hun halvvejs i uddannelsen som hospitalsklovn, en uddannelse hun er startet på, fordi hun gerne vil underholde, inspirere og lære syge børn og unge en hel masse ting.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe har fundet kærligheden

Før hun fik børn, arbejdede hun i Sydafrika med udfordrede løver.

Nanna, 28 år, Ans (Foto: DR)

Michelle, 29 år, Kerteminde

Michelle bor på Nordfyn med sin mand Mads og deres 2-årige søn.

Hun er distriktschef og elsker sit arbejde, hvor hun også har kunnet fejre 10 års jubilæum.

LÆS OGSÅ: Robin og Mathilde: Vi taler om børn

Hun er formand i byggebranchen FUT og mødte sin mand i branchegruppen.

Michelle, 29 år, Kerteminde (Foto: DR)

Amrinder, 37 år, København

Amrinder er pædagog og afdelingsleder på Husum skole og fritidsordning. Hun absolut elsker sit job med søde børn og gode kollegaer.

LÆS OGSÅ: Nyt tv-program: Fra ‘Vild med dans’ til ‘Vild med håndbold’

Hun er opvokset med sine indiske forældre på Nørrebro og bor stadig den dag i dag i sit barndomshjem, selvom hun desværre har taget afsked med sine forældre.

Hun dyrker fortsat den indiske kultur.

Amrinder, 37 år, København (Foto: DR)

Susanne, 47 år, Jerslev

Susanne er gift med Michael, som hun mødte og blev kærester med under OL i 2004. Sammen har de fire børn, Julie 24 år, Viktoria 20 år, William 13 år og August ni år.

Susanne er uddannet lærer og arbejder som viceskoleleder på en idrætsfolkeskole i Slagelse. Ved siden af sit arbejde er hun også landstræner i pistolskydning. Hun har selv været aktiv atlet i 25 år med tre OL deltagelser, VM guld, verdensrekord og fire guldmedaljer til EM. Derudover har hun også været dansk mester og nordisk mester.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Susanne har taget jagttegn og har skudt en gnu i Sydafrika. Hun har sammen med Michael bygget sommerhus på Samsø, så familien elsker at benytte.

Susanne, 47 år, Jerslev (Foto: DR)