AFSLØRING! Sådan går det ‘Luksusfælden’-parret i dag: Vi er gået fra hinanden

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ blev Sarah og Daniel genforenet efter en skilsmisse på grund af hans stofmisbrug. Men forholdet under samme tag med deres tre børn varede dog kun en måneds tid, inden de flyttede hver til sit.

Af Kenth G. Madsen - 15. september 2020 kl. 20:55

Da ‘Luksusfælden’s eksperter tirsdag aften satte sig for at få sat skik på økonomien hos Sarah Bech Jørgensen og Daniel Jensen, var et af delmålene at få dem under samme tag i Holstebro-lejligheden sammen med børnene. Begge dele lykkedes for eksperterne, og parret fik en gave til Lalandia efter en vellykket økonomisk kur efter et vanvittigt overforbrug af madvarer og gældssætning.

Men Realityportalen kan nu afsløre, at forholdet mellem parret kun holdt en måneds tid under de nye betingelser, og Daniel er atter flyttet tilbage til forældrene nye hus i Aulum.

LÆS OGSÅ: Daniel skylder penge efter kokainmisbrug: Kæresten tror ikke på, at han er clean

– Vi er gået fra hinanden. Jeg havde ikke følelserne med mere overfor Daniel. Vi var mere forældre end kærester, siger 22-årige Sarah, der med det udgangspunkt valgte at gøre det forbi.

– En aften sad vi sammen i stuen, og jeg fortalte ham, at vi burde gå hver til sit. Det kom bag på ham og han blev ked af det, men omvendt kunne han godt se, at det gik bedre hver for sig, så sådan er det blevet, fortæller hun videre.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

– Det er hårdt at være alenemor, men også meget dejligt, fordi jeg kan træffe beslutningerne på egen hånd. Nu har vi børnene 3½ dage hver om ugen, men vores mål er en 7/7-ordning. Det handler om Daniels skiftende arbejdstider på Vestas i Lem.

Sarah Bech Jørgensen og 25-årige Daniel Jensens forhold varede således i sammenlagt syv år. Undervejs er de blevet forældre til Camilla-Sophia, fire år, Malthe på tre og etårige Emilie-Mette. I programmet oplevede seerne, at hans stofmisbrug satte en stopper for parrets samvær, men også at børnene blev glade, da deres far flyttede ind igen. Men sådan skulle det ikke være.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue får kærlighedstatovering med manden

Artiklen fortsætter under billedet.

Daniel og Sarahs tre børn. (Foto: Privat)

– Vi har det meget bedre hver for sig og kommer ikke til at flytte sammen igen, fastslår Sarah, og
fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse har adopteret endnu en trebenet hund

– Vi taler godt sammen omkring børnene og rejste sammen på ferie til Lalandia. Det var hyggeligt og fungerede godt, men det er så også det, siger Sarah, der stadig overholder de budgetter, der blev lagt af eksperterne fra ‘Luksusfælden’.

– Daniel betaler, det han skal, og da han bor gratis hos sine forældre, så får han lettere ved at komme af med sin gæld og spare op til at komme videre, siger hun, der studerer EUX på kontorlinjen og som får suppleret indtægterne fra de offentlige støtteordninger med et fritidsjob i en grillbar.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy jubler: Lillesøster ligner Josephine