AFSLØRING: Reality-par vender hjem fra 'Robinson' før tid

Mark og Monique er allerede vendt hjem til Danmark, selv om optagelserne til ‘Robinson Ekspeditionen’ stadig er i fuld gang.

Af Jonas Sand - 11. juni 2015 kl. 11:09

For godt en måned siden kunne vi her på Realityportalen.dk afsløre, at Monique von Appen fra ‘Paradise Hotel’ og Mark Slem Bøgelund fra ‘Big Brother’ deltager i årets udgave af TV3-programmet ‘Robinson Ekspeditionen.
Optagelserne til denne sæson skulle køre i 40 dage og er stadig i fuld gang, men på trods af det er de to reality-kendisser allerede vendt hjem til Danmark.
– Ja, jeg kan godt bekræfte, at jeg er hjemme til Danmark. Men jeg kan ikke fortælle grunden til det, siger Mark, da Realityportalen.dk i dag taler med ham.
Og Monique har samme besked, da vi spørger hende, hvorfor parret allerede er vendt hjem.
– Jeg er hjemme, men jeg har ikke lyst til at kommentere på det, lyder det kort fra ‘Paradise Hotel’-baben.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Spritnyt reality-par på vej mod ‘Robinson’-eventyr

Foto: Lotta Lemche, TV3

Der var højt humør, da det første billede af parret blev sendt hjem. Opholdet på øen blev dog en kort fornøjelse. Foto: Lotta Lemche, TV3


Kom bag på TV3
Parrets hjemkomst blev offentliggjort på Facebook af Moniques mor, Majken von Appen, der slog et billede op, som nu er blevet slettet.
Nyheden kom derfor bag på TV3, som ikke er helt tilfredse, da de havde bedt parret holde lav profil.
– Der kan jo være mange årsager til, at deltagere vender hjem før tid. Men vi vil ikke kommentere på det, siger Søren Hedman, pressechef hos TV3, til Realityportalen.dk.
Selv om deltagerne i denne sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’ skulle være par og ægtefolk, så slog både Monique og Mark det fast inden deltagelsen, at de ikke var kærester, men at de blot datede.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Robinson’-par: Ingen sex i ‘Robinson’
LÆS OGSÅ: Kommende ‘Robinson’-par: Derfor faldt vi for hinanden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.