AFSLØRING: Populær tv-serie klar med fjerde sæson

Hvis du er en af dem, som elsker at følge med i den danske krimiserie ‘Sommerdahl’, så er der godt nyt.

Af Lotte Knudsen - 1. maj 2022 kl. 21:45

Sidste afsnit af krimiserien ‘Sommerdahl’ bød på noget af en forsoning, da Dan midt under parmiddagen vendte på en tallerken og lod makkeren Flemming blive på politistationen i Helsingør.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Albert og Jenna fortæller om deres forhold… 

De fleste faste seere har nok siddet med en tåre i øjenkrogen, og nu kan de også få et smil på læben. Tv 2 har nemlig offentliggjort, at makkerparret vender tilbage i endnu en sæson.

– Jeg er så stolt og taknemmelig over, at Sommerdahl-rejsen fortsætter. Man giver alt, hvad man har til projektet sammen med an masse dygtige mennesker: skuespillerne, instruktøren, fotograferne, scenografen, runnere mm. Jeg er dybt lykkelig over, at så mange kigger med, og vi kan få lov til at fortsætte, fortæller Peter Mygind i en pressemeddelse fra TV 2

– Det er meget rørende at mærke, hvor meget de trofaste seere lever sig ind i serien. Det er særligt Dans personlige udvikling, de er interesseret i. Udover at de får en god krimi, så er de optaget af relationerne, som fylder meget i serien, og det vil de fortsat gøre i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom oplevelse: Ekstra kærlighed til familien

Optagelserne starter 9 maj, og den nye sæson bliver sendt i foråret 2023.

LÆS OGSÅ: Aslak udgik med nyresvigt: Sådan har han det i dag

Læs mere om