AFSLØRING: 'Paradise'-program tilbage med store ændringer

Allerede på fredag er det tid til at se paradisoer på skærmen igen.

Af Emilie Holm Egebro - 30. oktober 2019 kl. 12:00

Sidste efterår rullede ‘Paradise Kollektivet’ over skærmen på Viafree, hvor seks paradisoer flyttede sammen i en lejlighed i indre København. Her fulgte vi Rasmus Jensen, Cecilie Stampe og Katrine Hoffmann fra 2018-udgaven af ‘Paradise Hotel’ samt Maja Bebe, Jonas Ptak og Boris Laursen fra 2017-udgaven af ‘Paradise Hotel’.
Nu er TV3 tilbage med endnu en omgang af det populære program på deres onlineformat, Viafree, – denne gang er titlen dog ændret fra ‘Paradise Kollektivet’ til ‘Kollektivet’.
– Vi har valgt at ændre navnet fra ‘Paradise Kollektivet’ til ‘Kollektivet’, fordi vi på den måde åbner op for, at flere af vores skønne deltagere fra vores andre programmer også har mulighed for at flytte ind i kollektivet. Det sker faktisk allerede i den nye sæson, som vi glæder os til har premiere på Viafree på fredag, siger Kenneth Kristensen, programchef hos NENT Group.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
Programmets konceptet er dog det samme, da vi også denne gang til at starte med skal følge seks paradisoer, der bliver roomies i en lejlighed i København. De seks paradisoer, der flytter ind i denne omgang, er: Boris Laursen og Simone Hvenegaard fra 2017-udgaven samt Anne Plejdrup, Sami Hansen, Kasper Eriksen og Lea Othmar fra 2019-udgaven.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden
Viafree-programmet er altså tilbage med alt, hvad det indebærer af drama, intriger, uvenskab, venskab og kærlighed, og allerede på fredag udkommer de første ti afsnit, hvorefter ti yderligere afsnit bliver offentliggjort næste fredag.
I løbet af de ti første afsnit får vi også et gensyn med ‘Paradise’-hunken Mathias Hjort fra 2018-udgaven, og mon ikke, der også kommer flere roomies forbi lejligheden, når de ti næste afsnit offentliggøres?
Se ‘Kollektivet’ på Viafree på fredag den 1. november.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Læs mere om