AFSLØRING: 'Paradise'-hunk med i nyt, vildt tv-program

Han deltog i den seneste udgave af ‘Paradise Hotel’, men til foråret kan han igen opleves på tv-skærmen.

Af Jonas Sand - 12. januar 2016 kl. 20:01

I går kunne Realityportalen.dk afsløre grunden til, at flere danske kendisser og realitystjerner har taget turen til Argentina i de seneste dage. Her skal de nemlig medvirke i en dansk udgave af det engelske gameshow ‘Wild Things’.
Her kunne vi afsløre, at Amalie Kronil og Fie Laursen er blandt deltagerne til det endnu hemmelige program. Men de bliver ikke de eneste fra den seneste omgang ‘Paradise Hotel’, der deltager.
Realityportalen.dk erfarer, at paradisoen Philip May også er på deltagerlisten til tv-programmet, der bliver sendt på TV3 engang i foråret med Rikke Gøransson som vært.
I ‘Wild Things’ konkurrerer deltagerne parvis. Den ene klædes ud i kostume som et dyr og skal gennem en forhindringsbane, hvor den udklædte intet kan se. Derfor skal makkeren guide ham eller hende gennem banen.
Blandt de deltagende er Amalie Kronil og kæresten Nicklas Bust fra ‘Bikini Island’, Fie Laursen med sin bedste ven Niko Fjeldsted, sangerinden Anne Gadegaard med sin veninde Kathrine og Gustav Andersen Salinas med vennen Alexander Reyes.
Realityportalen.dk har været i kontakt med både Philip May og TV3, der ikke ønsker at kommentere på oplysningerne.
Se flere billeder af ham i galleriet over artiklen.
Herunder kan du se et klip fra den engelske udgave af ‘Wild Things’.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er det nye, hemmelige reality-program
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.