AFSLØRING: Nukâka Coster-Waldau i ’Vild med dans’

Og hun insisterer på at danse sig ind i seernes hjerter med en helt bestemt partner.

Af Nikolaj Vraa - 22. august 2020 kl. 09:55

Der er halvanden måned til premieren på ‘Vild med dans’, men allerede nu er deltagerholdet til den kommende sæson så småt ved at være på plads.

De nye deltagere var dog ikke med, da alle de professionelle dansere i onsdags mødtes på Det Kongelige Teater for at optage et reklamespot.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne klar til ‘Vild med dans’

I forrige uge bekræftede Hilda Heick, 74, at hun skal være med, o i sidste uge kunne HER&NU afsløre, at det samme gælder Wafande, 37. Og nu erfarer HER&nu, at Nukâka Coster-Waldau, 49, også har sagt ja.

Det skyldes ikke mindst, at hun kunne se, hvor god en oplevelse hendes nære ven, Jakob Faurby, 43, havde sidste år, hvor han vandt med Silas Holst. Ifølge insidere skulle hun da også have insisteret på at få netop Holst som partner.

Danseren, der sidste år gjorde comeback efter fem års fravær, har TV 2 været nødt til at købe fri fra tre fredage i musicalen ‘Dirty Dancing’, hvor han spiller hovedrollen. Noget, der har skuffet en del publikum, der havde købt billetter for netop at se ham i opsætningen i Musikhuset i Aarhus.

LÆS OGSÅ: UPS! ‘Stjerne Boksning’-kamp afsløret før tid

De takkede nej

Ifølge HER&NU’s oplysninger har TV 2 også spurgt Lise Baastrup, 36, og Ditte Hansen, 49, om de vil være med i ‘Vild med dans’. De siger dog begge til HER&NU, at de ikke skal være med.

Også Helle Thorning-Schmidt, 53, skulle der eftersigende have været forhandlet med, men af uvisse årsager er det ikke lykkedes at nå frem til en aftale. Diamantdronningen, 50-årige Katerina Pitzner, var også på tv-stationens ønskeseddel.

LÆS OGSÅ: Svend fik kun tre breve: Jeg havde det på fornemmelsen

LÆS OGSÅ: Ditte Julie om at finde kærligheden igen: Hold kæft, hvor har jeg grædt