AFSLØRING: Nikita Klæstrup bliver vært på nyt realityprogram

Bloggeren kan inden længe opleves på Kanal 4.

Af Jonas Sand - 4. april 2018 kl. 16:55

De danske tv-seere kan inden længe glæde sig til at følge med, når otte smukke, unge mennesker rejser til luksuriøse Mauritius i troen om, at de skal de skal være med i et klassisk datingprogram. Men det skal de ikke. De skal, til deres store overraskelse, konfronteres med deres ekskærester og tidligere flirts. Mens nogle ønsker at vække den gamle kærlighed til live, er andre mere fokuserede på at få fortalt et par sandheder til deres eks.
Programmet er en dansk version af det engelske koncept ‘Ex on the Beach’, der på dansk tv har været vist på MTV. Det vides endnu ikke, hvornår programmet sendes, men meget tyder på, at der i hvert fald dukker to kendte ansigter op, når det ruller over skærmen på Kanal 4 og DPlay.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Sådan klarer min søster sig i ‘Divaer i junglen’
Ifølge Realityportalens oplysninger bliver det nemlig Nikita Klæstrup, der sammen med komiker og tv-vært Daniel Hoffe bliver værter for programmet. Optagelserne har allerede fundet sted på Mauritius, som realitystjernen ikke har lagt skjul på, at hun tidligere i år besøgte.
Meget tyder da også på, at der er noget om det. Tidligere i dag delte Kanal 4 et billede af de to på Instagram og skrev, at man godt kan glæde sig til nye projekter på kanalen, mens Nikita Klæstrup også selv har delt et billede på det sociale medie.
– Hænger bare ud på en strand på Mauritius. Ser lækre ud. Spejder efter eks-kærester. Laver måske/måske ikke noget tv-relateret, skriver hun til billedet på Instagram.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Hemmelighedsfuld vært

Det var dog en noget hemmelighedsfuld Nikita Klæstrup, som Realityportalen.dk tidligere i dag fangede for at høre mere om oplysningerne.
– Nåh, det er da et skønt rygte. Det lyder mega spændende, lød det fra Nikiti Klæstrup, der fortsatte kryptisk:
– Står du ikke ofte på en strand på Mauritius og spejder efter dine eks-kærester? Eller er det kun mig og Daniel?
 
LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup om ‘Divaer i junglen’: Jeg vil ud af min søsters skygge
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden bag første afsnit
Hun bekræfter dog, at de to var sammen på øen, og hun afviser, at de er ekskærester. Alligevel vil hun ikke bekræfte, at deres ophold har noget med programmet at gøre. Da Realityportalen.dk spørger hende helt hypotetisk, om hun ville medvirke som deltager eller vært, hvis hun skulle være en del af programmet, var svaret mere klart.
– Det ville nok komme an på omstændighederne, og hvor jeg er i mit liv. Men det er klart, at jeg synes, at værtsrollen er meget spændende, slår hun fast.
Det vides ikke, hvornår ‘Ex on the Beach’ sendes, men det bliver formentlig i løbet af foråret.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Discovery Networks Danmark, der ikke ønsker at bekræfte oplysningerne.
SE TRAILEREN: ‘Jersey Shore’ er tilbage – og det er vildere end nogensinde
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ slår ‘Familien fra Bryggen’ af pinden