AFSLØRING: Natascha Linea jagtede barn med homoseksuelt par

‘De unge mødre’-deltageren har tydeligvis gået med graviditetsplaner længe før, hun fandt ud af, at hun igen er gravid.

Af Jonas Sand - 25. september 2015 kl. 8:50

I sidste måned offentliggjorde ‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea, at hun er gravid med sit andet barn, men Realityportalen.dk kan nu afsløre, at planerne om en ny graviditet har eksisteret meget længere.
Allerede tilbage i marts skrev den unge mor på et forum på nettet, at hun var klar til at få en lillesøster eller -bror til datteren Lia Linea.
– Jeg søger en far til min kommende barn, og jeg er også meget åben for et homoseksuelt par, som så ville være fædre til mit kommende barn. Jeg bor pt. alene med min datter på snart to år og føler mig klar til at få nummer to inden længe, skrev hun under brugernavnet LiiaLiinea.
NL22
Intet tyder på, at den unge mor fandt interesserede fædre på hjemmesiden, der beskriver sig selv som en side med “det formål at gøre det lettere for homoseksuelle og andre at finde med-forældre”.
Jagten på et homoseksuelt par eller en far til et nyt parn er dog i øjeblikket sat på pause, efter ‘De unge mødre’-deltageren for lidt mere end en måned siden fortalte, at hun venter barn nummer to med on-/off-kæresten gennem ti måneder.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Natascha Linea, der ikke ønsker at kommentere på oplysningerne.
LÆS OGSÅ: VILDT: Ung mor venter barn nummer to
LÆS OGSÅ: Gravid Natascha Linea afslører: Sådan reagerede faren
EKSKLUSIVT INTERVIEW: Jeg er far til Natascha Lineas barn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.