AFSLØRING: Narkodømt reality-stjerne skal bag tremmer

‘For lækker til love’-stjernen har indrømmet at være involveret i hele tre skunk-laboratorier.

Af Jonas Sand - 7. juli 2015 kl. 10:23

I sidste måned kunne vi her på Realityportalen.dk afsløre, at ‘For lækker til love’-deltageren Thomas Danmark Andersen var blevet fængslet, mistænkt for at have del i et omfattende skunk-laboratorium.
Dengang fastholdt reality-deltageren sin uskyld, men sådan er det ikke længere. Thomas Danmark Andersen har indrømmet over for politiet, at han var en del af de i alt tre skunk-laboratorier, som politiet har fundet og sat ham i forbindelse med.
I alt beslaglagde politiet 51,9 kilo skunk, og det koster den 33-årige reality-deltager halvandet år bag tremmer. Straffen skal afsones senere på året. Det afslører Thomas over for Realityportalen.dk.
Hos Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter man, at Thomas har erkendt sin skyld og fået sin dom, men de ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.
LÆS OGSÅ: Kæreste til fængslet realitydeltager: Det er helt forfærdeligt
Stærke beviser
Politiet kom på sporet af skunk-dyrkningen, da et vandrør sprang i en af lejlighederne, hvor det foregik. Her fandt de Thomas’ DNA samt andre beviser, der var så stærke, at han til sidst godt kunne se, at det ville ende med en dom. Derfor valgte han at tilstå det hele.
– Jeg kunne godt se, hvor det var på vej hen. Og hvis jeg fastholdt min forklaring, så ville jeg tidligst få en retssag i november. Nu kan jeg få lov til at nyde sommeren, før jeg senere på året tager min straf som en mand, fortæller han til Realityportalen.dk.
Thomas sad varetægtsfængslet i to måneder, hvor han ikke så sine to børn og næsten ikke så sin kæreste. Til sidst blev det bare for meget.
– Det har været hårdt for alle. Jeg har virkelig savnet mine piger, og med min indrømmelse får jeg lov til at sidde i et åbent fængsel, og så kan de komme og besøge mig.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘For lækker til love’-stjerne varetægtsfængslet
“Jeg har bare grønne fingre”
Selv om Thomas Danmark Andersen har indrømmet sin involvering i de tre skunk-laboratorier, så mener han ikke, at det er så slemt.
– Jeg gjorde det for pengenes skyld, men jeg ser egentligt ikke mig selv som kriminel. Jeg har jo ikke slået nogen ihjel eller noget – bare dyrket nogle planter. Jeg har bare grønne fingre, griner han, inden han bliver alvorlig igen.
– Men jeg har gjort noget forkert, og jeg må tage min straf som en mand og med oprejst pande. Jeg har fået mig en lærestreg, og det er helt slut med sådan nogle ting. Det kan jeg ikke byde mine børn og min familie.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har en affære
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Julie: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.