Afsløring: Mød to af deltagerne fra 'Ex On the Beach'

Nu kan vi præsentere endnu to af de nye deltagere i ‘Ex on the Beach’.

Af Louise Vilsbøl - 16. juli 2018 kl. 8:59

Tilbage i april kom det frem, at der ville komme en dansk version af MTV-succesen ‘Ex on the Beach’ på Kanal 4, og senere afslørede en tidligere ‘Paradise’-vinder Simone Hvenegaard, at hun sammen ‘Paradise’-kollegaerne Mads Niebur, Shanne Vega, Thomas Ludvigsen og Kasper Madvig skal være med i programmet.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører sød hemmelighed
De tidligere paradisoer er dog ikke de eneste, du kan glæde dig til at se på skærmen til efteråret. I sidste uge kunne vi præsentere de første to af deltagerne i efterårets helt store reality-satsning for Kanal4, og her kommer to mere.

Mød Sidsel

22-årige Sidsel Borg er født og opvokset i København, hvor hun også bor den dag i dag. Til daglig arbejder hun som teamleder i en butik.
Sidsels yndlingsdrink er Bramble, og du kan finde hende på Instagram under navnet @sidsel_borg. Mød Sidsel i videoen herunder:
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark hooker op med ‘Besat af bad boys’-stjerne

LÆS OGSÅ: CHOK: Forlovet reality-par er gået fra hinanden

Mød Claes

26-årige Claes Lanng er født og opvokset i Randers, og han har ikke bevæget sig langt væk hjemmefra. I dag bor han nemlig i den lille by Hald lidt nord for Randers.
Han arbejder til daglig som DJ og er lige for tiden at finde i Sunny Beach i Bulgarien, hvor han spiller op til dans. Hans yndlingsdrink er Vodka/Redbull, og han kan findes på Instagram under @claeslanng.
Mød Claes her:


LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på