AFSLØRING: Mød parrene til den nye sæson af ‘Nybyggerne’

Nu løftes sløret for, hvilke kreative ildsjæle vi skal følge, når endnu en omgang af gør-det-selv-konkurrencen ‘Nybyggerne’ ruller ind over skærmen på TV2. 

Af Lotte Knudsen - 21. september 2020 kl. 15:00

Så er TV 2 klar med endnu en omgang af gør-det-selv-konkurrencen ‘Nybyggerne’. I denne omgang af ‘Nybyggerne’ lægger bydelen Balle i Silkeborg jord til de fire huse: Blåt hus, rødt hus, grønt hus og gult hus. I hvert hus rykker et par ind, og de har cirka 9 uger til at forvandle betonskelettet til deres drømmebolig.

LÆS OGSÅ: Skræk hos dronningen: Hjemsøgt på slottet

Grønt hus: Trine og Mikkel 

I grønt hus finder man Trine på 34 år og Mikkel på 31 år. Trine og Mikkel mødte hinanden på pædagogseminaret og er begge uddannet pædagog. I dag arbejder Trine som socialpædagog, mens Mikkel drømmer om at blive fotograf.

Grønt hus. Trine og Mikkel.
(Foto: André Blinkilde/TV 2)

Mikkel og Trine bor oprindeligt i Tulstrup ved Ikast, og sammen har de Saga på fire år og hunden Tage.

De har begge en stor forkærlighed for Uganda, som de har besøgt flere gange. Derfor er hovedoverskriften for deres indretning og stil ‘Nordisk Uganda’.

LÆS OGSÅ: Hilda våd af sved: Keld i chok

Gult hus: Malene og Christian

I gult hus rumsterer Malene på 37 år og Christian på 51 år. De er selvstændige, og til daglig driver de et firma sammen, hvor de laver plankeborde.

Gult hus: Malene og Christian. (Foto: André Blinkilde/TV 2)

Parret bor på en stor gård på Møn, som de selv har sat i stand. De har to børn sammen, og hver især to børn fra tidligere forhold.

Deres røde tråd er – at der ikke må være en rød tråd. Derfor skal hvert rum være en ny oplevelse og være indrettet med ny stil og farver.

LÆS OGSÅ:’Fangerne på fortet’-sportshold: Vi gider ikke ‘Paradise’-deltagere

Rødt hus: Stephanie og Kristoffer

Rødt hus består af Stephanie på 30 år og Kristoffer på 25 år. De studerer begge idræt, og de har mødt hinanden på idrætsstudiet. De regner med at færdiggøre deres respektive kandidater i slutningen af 2020/start 2021.

Rødt hus: Stephanie og Kristoffer. (Foto: André Blinkilde/TV 2)

Stephanie og Kristoffer bor i en villalejlighed i Odense, men de er begge oprindeligt fra Vejle.

Stephanie og Kristoffer ønsker at skabe en romantisk badehotelsstemning i rødt hus. Det vil de skabe ved at lave en herskablig indretning med høje paneler og lister.

Blåt hus: Sunnvá og Martin

I blåt hus kreerer Sunnvá på 25 år og Martin på 32 år. Sunnvá er til daglig tandplejer på en bøjleklinik, og Martin er uddannet skibsfører og sejler som førstestyrmand.

Blåt hus: Sunnvá og Martin.
(Foto: André Blinkilde/TV 2)

Parret bor i lejlighed på Amager, men de er begge oprindeligt fra Færøerne. De rykkede hver især til Danmark, da de skulle i gang med at studere, og deres plan er at blive.

Sunnvá og Martin vil gerne inkludere deres rødder i deres indretning. De går derfor efter en færøsk/nynordisk stil med træ, skind, uld og planter.

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Nybyggerne’-vært!

Det første afsnit af ‘Nybyggerne’ kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag den 30. september klokken 20.00.