AFSLØRING: Landmand Allan valgte ikke alle sine dates

Af praktiske årsager fik Allan ikke selv lov til at vælge alle sine dates.

Af Rikke Lynge - 7. september 2021 kl. 20:55

Den 46-årige landmand fra Mariager, Allan Jensen, fik 17 breve fra håbefulde bejlere, og i dagens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ ser man ham på date med fem af dem. Men faktisk har Allan ikke selv valgt alle fem dates.

– Jeg fik jo 17 breve, men jeg fik dem om onsdagen, og de får at vide om fredagen, at de skal holde fri fra mandag, og det er jo ikke alle, der kan det med så kort varsel, så jeg har ikke 17 og vælge imellem, fortæller Allan til HER&NU og uddyber:

– Altså de fem, jeg har med, det var dem, der kunne, slår Allan fast og afslører, at der i alt var syv bejlere tilbage, dog var der flere af de resterende ti, som Allan så sig selv på date med, men de kunne de pågældende dage.

LÆS OGSÅ: Homoseksuel landmand var i tvivl om deltagelse: Jeg sagde nej

Ifølge Allan var der én af de fem, som han havde betænkeligheder ved at skulle date.

– Jeg har Morten med, som kun er 22 – altså han kunne være min søn, og det lægger vi meget vægt på igennem hele programmet, men Morten og jeg er meget ens og har det hyggeligt sammen. Han er den eneste, der er uddannet landmand af dem, der er med, så vi har noget at tale om, fortæller Allan.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager raser over eksperter

Ifølge Allan er Morten en gammel fyr i en ung krop, og han er meget mere moden og virker ældre, end han i virkeligheden er.

– Vi taler meget om, at han er for ung, men at vi har det hyggeligt sammen. Han ville gerne skubbe til mig og vise, at han slet ikke var så ung, fortæller Allan.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Astrid om at se sig selv på tv: Det er pinligt

Derfor skulle Morten K. hjem

Efter speeddaten stod det klart for Allan, at det var den 56-årige Morten K., der ikke skulle med videre på gruppedate.

– Det er bare slet ikke et match på nogen måde. Han er veganer, og det er bare slet ikke noget. Ham var jeg nødt til at vælge fra, forklarer Allan til HER&NU.

Følg Allans kamp for kærligheden hver tirsdag i ‘Landmand søger kærlighed’ på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Se alle de nye ‘Paradise’-deltagere her

Læs mere om