AFSLØRING! Her er værter og vismand i 'Fangerne på fortet'

Realityportalen kan nu løfte sløret for TV3’s valg af værter og vismand til ‘Fangerne på fortet’.

Af Jonas Sand - 18. september 2019 kl. 11:59

Efter en lang pause er ‘Fangerne på fortet’ snart tilbage på dansk tv. Det populære program blev første gang vist på dansk tv i 1993, men i 2009 inviterede TV3 igen seerne ind på Fort Boyard, hvor en lang række kendte danskere blev sendt igennem en række udfordringer for at samle penge ind til et godt formål. Dengang kørte programmet i to sæsoner, men nu har en ny omgang kendisser altså taget udfordringen op.
Og hvis man var glad for ‘Fangerne på fortet’, så er der gode nyheder. Meget bliver nemlig, som man husker det, når den nye sæson ruller over skærmen. Lokationen, hvor deltagerne skal overvinde deres fobier i kampen for at skaffe nøgler, er stadig det franske Fort Boyard, og Monique og hendes tigere udgør stadig et farligt element for de mange deltagere og deres jagt på guldmønterne.
LÆS OGSÅ: CHOK! Stor stjerne fyret efter ‘Fangerne på fortet’-deltagelse
Camilla Ottesen står igen i spidsen for løjerne, ligesom hun gjorde i 1997 og i de seneste sæsoner af ‘Fangerne på fortet’. Hos hende var der ingen tvivl, da TV3 kontaktede hende for at bede hende tage endnu en tørn.
– Da TV3 spurgt, om jeg havde lyst, havde jeg hørt rygter om, at TV3 overvejede at tage ‘Fangerne på fortet’ op igen. Så da jeg sad sammen med min chef, og han sagde: “Camilla, jeg skal spørge dig om noget”, så sagde jeg: “Altså, hvis du skal spørge, om jeg vil være vært på ‘Fangerne på fortet’, så vil jeg gerne!”, fortæller Camilla, der heldigvis kunne konstatere, at det var lige præcis, hvad han ville spørge om.
LÆS OGSÅ: Realitybabe i dyb sorg efter skilsmisse: Burde være foregået i stilhed

Camilla Ottesen glæder sig over sin nye medvært. – Jeg er vild med ham. Joachim er megadygtig, og jeg er glad for, at det blev ham. Han har jo stor live-erfaring med fodbold, og det er fedt. Det her er godt nok ikke live, men der er jo mange situationer, der bliver live, når vi først er i gang. (Foto: Janus Nielsen)


Senest var hendes medvært Peter Schmeichel, men denne gang er det Joachim Boldsen, som har fået æren af at råbe: “Monique! Tigerhovedet!”, og det er noget, han i den grad er tilfreds med.
– Det er jo noget, som jeg har fulgt med i, og jeg syntes, det var skidesjovt at se, og jeg har ærgret mig over, at jeg aldrig har deltaget i det, fordi jeg ikke har kunnet.
– Det er jo en blanding af mennesker fra alle mulige underholdningsgenrer, der kommer herned – en masse sjove personer, som vi får lov til at smide lidt på glatis. Man kan jo ikke sige nej til så fantastisk en oplevelse, og fordi jeg har den alder, som jeg har, så er ‘Fangerne på fortet’ jo legendarisk for mig, siger Joachim Boldsen, der til daglig arbejder hos Viasat, hvor han er en del af kanalens Superliga-dækning.
LÆS OGSÅ: Geggo færdig med amning: Nu skal tatoveringerne væk

Ny vismand

Vismanden i tårnet har tidligere været Ove Sprogøe og Ole Ernst, men når deltagerne i den nye udgave skal svare på kryptiske gåder, kommer de fra Anders Lund Madsen. Og det er med stor ærefrygt, at han har taget plads i tårnet.
– Det er jo en fantastisk ære. Jeg havde ikke forestillet mig, at det skulle ske. Så der var intet at tvivle om fra min side. Og hvorfor så det? For det første det at være en vismand. Og for det andet det at være en vismand, der kommer efter Ole Ernst, som kom efter Ove Sprogøe. Det er jeg jo ikke værdig til. Det er jeg nødt til at sige.
– Det er jo ikke bare kæmpe sko, jeg skal udfylde. Det er gigantiske. Jeg er jo i det samme tårn, hvor jeg ved, at Ole Ernst har siddet – og Ove Sprogøe før ham. Og jeg tror ikke, der har været ryddet op siden, griner Anders Lund Madsen, der var med som deltager, da den første omgang løb over skærmen i 90’erne.

Anders Lund Madsen kan sagtens se sig selv fortsætte som vismand i flere sæsoner, hvis han får tilbuddet. (Foto: Janus Nielsen)


LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘De unge mødre’-stjerne scorede ekskærestens kammerat
Anders Lund Madsen er glad for rollen som vismand. Selv om han endnu ikke helt vil sætte titlen på sig selv.
– Nu kan man endelig gåderne. Der er intet værre end ikke at kunne en gåde, for lige så snart man så hører svarer, så er det jo enkelt. Så når man kan dem, så har man fornemmelsen af, at man virkelig er en vis mand – hvilket jeg jo ikke er.
– Jeg ser mig som lærling lige nu. Men hvis der kommer flere sæsoner, og jeg igen bliver spurgt, så måske til sæson 13, 14, 15 stykker, så bliver man vel lidt vis.
TV3 har endnu ikke meldt ud, hvornår seerne kan glæde sig til en ny omgang af udfordringer på Fort Boyard.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal giftes