AFSLØRING: Her er premieredatoen på 'De unge mødre'

Det ligger nu fast, hvornår du kan se de nye afsnit af ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 1. januar 2019 kl. 12:55

2019 er netop blevet skudt i gang, og hvis du er fan af ‘De unge mødre’, så kan du starte året med en god nyhed. Du skal nemlig ikke vente længe, før der kommer helt nye afsnit af den populære reportageserie.
Som Realityportalen allerede har afsløret, så bliver sæsonen sparket i gang med fire specialafsnit kaldet ‘De unge mødre på slottet’, hvor Nanna Eliasen, Luna Munk, Martinna Petersen og Simone Pedersen har sagt ja til at medvirke og gennemgå forskellige udfordringer – uden at kende udfordringerne på forhånd.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa afslører ny diagnose: Jeg er psykopat
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Thomas Skovs Bubber-joke – en joke, der er delte meninger omkring.


LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste
Bubber styrer løjerne som vært, mens blandt andet realitystjernen Gustav Salinas og ‘Vild med dans’-deltageren Michael Olesen kigger forbi for at hjælpe de fire piger med forskellige ting.
De fire specialafsnit kan ses på Kanal 4 og Dplay midt i januar – helt præcis den 21., 22., 23. og 24. januar – og skal fungere som optakt til den 27. sæson af ‘De unge mødre’, der har premiere tirsdag den 29. januar.
Allerede nu ligger det fast, at det bliver den sidste sæson, hvor man kan følge med i livet hos Nanna-Johanne Jensen. For nylig afslørede hun, at hun har valgt at trække sig fra reportageserien. Det kan du læse mere om HER.