AFSLØRING: Her er fremtiden for 'Familien fra Bryggen' - Her & Nu

AFSLØRING: Her er fremtiden for 'Familien fra Bryggen'

Det ligger allerede nu fast, at ‘Familien fra Bryggen’ vender tilbage til skærmen.

Af Jonas Sand - 1. december 2018 kl. 18:58

Det ottende og sidste afsnit af den 14. sæson ‘Familien fra Bryggen’ er netop løbet over skærmen på TV3, men der er ingen grund til at være alt for ked af, at du nu skal undvære den folkekære familie. For selv om der går lidt tid, før du ser dem på skærmen igen, så ligger det allerede nu fast, at der kommer endnu en sæson.
TV3 bekræfter nemlig over for Realityportalen, at der kommer en ny sæson af den populære serie. Det vides dog endnu ikke, hvornår du kan glæde dig til igen at følge Linse, Cengiz, Geggo, Alba, Didde og alle de andre sjove karakterer fra ‘Familien fra Bryggen’, men sikkert er det, at de vender tilbage til skærmen.
Forud for den netop overståede sæson tog familien sig en pause, og udover to specialafsnit gik der et helt år, inden der i oktober var premiere på sæsonens otte afsnit. På pressemødet forud for sæsonen slog hele familien nemlig fast over for Realityportalen, at pausen havde givet dem den fornødne energi til at lave endnu flere sæsoner, og de gjorde det klart, at pausen ikke havde givet dem lyst til mere pause – tværtimod.
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til at sprede Moppers aske

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha fortæller, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper

Vi bliver ved, indtil …

Dermed kan du allerede nu begynde at glæde dig til nye afsnit og øjeblikke med familien, og hvis du vil fortsætte med det i fremtiden, så er det bare at se med. Familien har nemlig ingen planer om at stoppe, så længe TV3 vil have dem, og så længe seertallene er gode.
– Vi bliver ved, så længe folk gider at kigge på os. Det skal ikke være sådan man bliver helt udkørt og nede på skodseertal. Sådan skal det ikke være. Det skal toppe hele vejen, ellers er det lige meget, fortalte Cengiz til Realityportalen forud for denne sæson.
LÆS OGSÅ: Forsidefrue indrømmer kæmpe bommert: Det var en ommer
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Linse er helt enig. Hvis det står til hende, så laver hun serien for evigt.
– Jeg vil lave ‘Familien fra Bryggen’, indtil jeg bliver Mopper og til sidst dør. Og indtil Alba bliver Mopper og dør. Lige så længe, der findes flow-tv – eller nej, det behøver vi faktisk ikke, for vi går bare digitalt, griner Linse og fortsætter:
– Ej, vi bliver ved, indtil TV3 sparker os ud, eller når seertallene ikke er gode nok længere. Men det er de. Vi har ingen intentioner om at stoppe nu. Vi havde brug for pausen, men ellers har vi altid sagt, at vi vil blive ved, så længe vi synes, det er hyggeligt og sjovt. Og det gør vi bestemt stadig, slår Linse fast.
Det vides ikke, hvornår du kan se de nye afsnit, men indtil da kan du se alle tidligere sæsoner af ‘Familien fra Bryggen’ på Viafree, mens du kan se fra sæson seks og frem på Viaplay.
LÆS OGSÅ: Linse trækker stikket på serien: Den fortsætter ikke
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3