AFSLØRING! Her er den nye 'Hvem vil være millionær?'-vært

TV 2 har været på rov hos konkurrenten DR for at finde værten til det populære quizprogram.

Af Nikolaj Vraa - 4. september 2019 kl. 07:00

Efter seks år som vært på ‘Hammerslag’ siger Christian Degn farvel til det populære program og sin fastansættelse i DR. Han tager i stedet hul på et nyt kapitel i sit arbejdsliv som freelancer. Og den første opgave bliver som vært på ‘Hvem vil være millionær?’ på TV 2.
– Ja, det er et spring på mange måder. Nu prøver jeg at se, om jeg kan klare mig selv som freelancer. Det er en tanke, jeg har tumlet med i et stykke tid, fortæller han til HER&NU.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populært tv-program vender tilbage
At skulle stå i spidsen for ‘Hvem vil være millionær?’ glæder han sig afsindigt meget til.
– Jeg har altid lavet quizzer for familie, venner og kolleger. Jeg elsker at lave quizzer, så det er helt sindssygt heldigt at få et job, hvor man laver det, man elsker, siger Christian Degn, der samtidig er vemodig over at forlade ‘Hammerslag’.
LÆS OGSÅ: Erik Brandt i sorg over dødsfald
– Da jeg begyndte på ‘Hammerslag’, tænkte jeg: ”Det her kan blive sjovt. Men du skal også passe på ikke at hænge fast”. Så jeg lovede mig selv ikke at lave det i mere end syv år. Nu giver jeg så stafetten videre lige før programmets 30-års jubilæum, siger tv-værten.
Han bruger de næste par uger på at optage en julespecial.
– Alt er blevet fremrykket, for at vi kan blive færdige. Og jeg kommer til at gå næsten fra det ene til det andet her sidst på måneden. Jeg er meget spændt, siger han.
LÆS OGSÅ: Omsorgsfulde Caroline Fleming trøster veninden

Læs mere om