AFSLØRING: Her er de skjulte regler på ‘Paradise Hotel’

Der er ikke helt så meget fri leg på ‘Paradise Hotel’, som man skulle tro.

Af Louise Vilsbøl - 3. oktober 2021 kl. 08:55

Når ‘Paradise Hotel’ ruller over skærmen, ser det ud som om, der er fest, farver, taktisk spil og ellers en masse frihed, men det er ikke helt tilfældet. I en spørgerunde på Instagram afslører hotellets nye gæst Isabella, at der er nogle få ting, man ikke må.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

– Der er ikke så mange regler, men her er dem, jeg husker: Man må ikke snakke om det derhjemme. De snakke vi har skal angå, hvad der sker på hotellet og spillet. Vi må ikke hviske i mikrofonerne eller snakke om spillet uden mikrofon. Vi måtte ikke have gult eller grønt tøj på, svarer hun på, hvilke regler, der er på hotellet, og især den sidste regel vækker undring, så den forklarer Isabella:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Chris fra ‘Paradise’ fortæller om at være født som kvinde.

– Vi måtte ikke have gult eller grønt tøj på, da der nogle gange blev brugt green screen (en grøn baggrund hvor produktionen så kan ændre det efterfølgende). Det blev der for eksempel i sync. Hvis vi så havde en grøn kjole på, ville vores kroppe blive gennemsigtige og matche baggrunden.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Et andet spørgsmål går på, hvornår deltagerne gik i seng og stod op – og om de selv må bestemme. Men heller ikke her er der helt så meget frihed, som man skulle tro.

– Det er forskelligt, hvad tid man går i seng. Det kommer an på, om der er fest, og hvor længe festen varer. Vi stod op ved 8-tiden og blev vækket af en telefon på værelset. Hvornår vi stod op var meget forskelligt, det kommer an på, hvor meget tid man bruger foran spejlet.

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!