AFSLØRING: Her er årets påskebabe 2021

Årets påskebabe 2021 er…

Af Lærke Stræde - 7. april 2021 kl. 15:17

I har stemt på den bedste realitybabe i 2021, og med 21% af alle stemmerne er der ingen tvivl om, hvem af forårets realitytøser, der er løbet med opmærksomheden.

Årets påskebabe 2021 er…

Geggo fra ‘Familien fra bryggen’

Geggo (Foto: Janus Nielsen)

‘Familien fra bryggen’ er en absolut seerfavorit, og der er ingen tvivl om, at det blandt andet er Stephanie aka. Geggos fortjeneste. Danmarks realityfans har altid været nysgerrige på ‘Bryggen’-babens liv, og med hendes 650.000 følgere på Instagram er der ikke noget, der tyder på, at interessen for hende er dalende.

Det varmer Geggos hjerte at vide, at seerne stadig er vilde med hende, men hvis hun skal være helt ærlig, så var nomineringen faktisk gået hen over hovedet på hende.

– Det var da så sødt af folk at stemme på mig. Dejligt påskeæg at få. Jeg vidste ikke, at jeg var nomineret, lyder det fra Geggo, da Realityportalen overbringer hende den glædelige nyhed.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er 2021’s påskebabe?

Selvfølgelig fortjente Geggo en nominering som ‘Årets påskebabe’, og det er der også noget, der tyder på, at Realityportalens læsere er enige i. Faktisk er de så enige, at der er et godt stykke ned til andenpladsen, hvor Asta Björk fra ‘Vild med dans’ opholder sig.

Årets påskebabe 2021:

Førstepladsen: Geggo fra ‘Familien fra bryggen’ (21%, 214 stemmer)

Andenpladsen: Asta Björk fra ‘Vild med dans’ (13%, 127 stemmer)

Tredjepladsen: Simone Hvenegaard (9%, 94 stemmer)

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu