AFSLØRING: Gravide Amalie Szigethy pudser politiet på ekskæresten

Realitystjernen, som snart er aktuel på tv, har været nødsaget til at anmelde ekskæresten til politiet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. april 2016 kl. 13:38

Der er godt tre måneder til, at Amalie Szigethy skal nedkomme med sit første barn. Forholdet til Mikkel Skelskov, der er far til Amalies lille pige, kunne ikke være mere anstrengt, end det er lige nu.
LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Mikkel var aldrig en del af mit privatliv
Realityportalen afslørede i midten af marts, at Amalie og Mikkel aldrig rigtigt har været kærester, men dog har forsøgt at samarbejde omkring parrets kommende barn, hvilket man også kommer til at se i det kommende realityprogram ‘Amalie vender tilbage’, som bliver sendt på TV3 inden længe.
Det blev ikke meget bedre, da det kom frem, at realitybaben var begyndt at ses med ekskæresten Peter Birch, hvilket fik Mikkel Skelskov helt op i det røde felt.
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om bruddet: Amalie var mig utro med Peter
Politiet blev tilkaldt

fff

Et vaskeægte trekantsdrama mellem Mikkel, Peter og Amalie. (Foto: privat)


Det var egentlig planen, at den lille families tilværelse skulle filmes til det kommende program, men i stedet er det nu blevet en højdramatisk affære, hvor man blandt andet kommer til at opleve, hvordan Mikkel knuser en rude for at tiltvinge sig adgang til huset med en flok venner midt om natten.
Realityportalen erfarer, at Amalie har droppet al kontakt til Mikkel Skelskov efter episoden, der endte med, at politiet blev tilkaldt.
Amalie lå og sov, da det buldrede på døren, og der pludselig blev knust glas. Politiet var hurtigt fremme, men fordi Mikkel Skelskov også står på lejekontrakten, blev han ikke anholdt. Selv om han har adresse i Dragør, lykkedes det ham angiveligt at forklare, at han blot havde glemt sine nøgler. Fordi han insisterede på at blive, og fordi politiet ikke kunne fjerne ham, tog Amalie hjem til sin mor. 
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy og Peter Birch ses igen
Da Amalie dagen efter vendte tilbage med tv-holdet, var Mikkel væk og huset raseret.
– Jeg har ikke lyst til at tale om det. I aften vil jeg gerne være glad og slappe af med gode venner og bare have det godt, lød det venligt fra Amalie Szigethy, da Realityportalen, torsdag aften, mødte hende til Zulu Awards i Forum.
Realityportalen har været i kontakt med Mikkel Skelskov, som ikke ønsker at udtale sig og i stedet henviser til sin pressedame, som ikke har været mulig at komme i kontakt med.
AFSLØRING: Gravid Amalie Szigethy er single
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.