AFSLØRING: Fie Laursen har fået en kæreste

Den populære blogger har fundet kærligheden.

Af Emilie Holm Egebro - 15. oktober 2015 kl. 12:01

Sommeren blev for Fie Laursens vedkommende tilbragt i LA med den charmerende amerikaner Dylan Lee. Flirten mellem parret endte dog brat, da de begge skulle tilbage til hverdagen efter sommeren. Heldigvis har Fie nu fundet kærligheden hjemme i Danmark.
– Vi har mødt hinanden over Tinder for mange måneder siden og snakket sammen on/off, men nu er jeg faldet for alt. Nikolai er den eneste fyr, der har formået at hive mig ned på jorden, og det er så godt for mig. De seneste fyre, bl.a. Dylan, har været for vilde i det, afslører en forelsket Fie overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Han er fra Nordsjælland og går til dagligt i skole og arbejder som model, grafiker, tøjdesigner, fotograf, PR/salg og iværksætteri ligesom mig.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen kysser med ny fyr
‘Vi har ikke haft sex’
Nikolai er ifølge Fie helt anderledes end de fyre, som hun tidligere har datet. Især respekterer han, de grænser, som Fie sætter.

Fie og Nikoli på efterårsferie i Frankrig (Foto: Privat)

Fie og Nikoli på efterårsferie i Frankrig (Foto: Privat)


– Nikolai er virkeligt en gentleman, og vi har endnu ikke haft sex. Han respekterer virkelig, at jeg vil vente, til jeg er helt klar. Jeg har længe ledt efter “en nede-på-jorden-fyr” med store ambitioner. Og Nikolai er virkeligt hårdtarbejdende og ambitiøs – det elsker jeg, forklarer Fie og tilføjer:
– De tidligere fyre, som jeg har datet, har været rigmandssønner uden drømme for dem selv. Jeg tror virkelig, at det her er et forhold med muligheder.
Se Fies kæreste HER!
Se også galleriet af Fie øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe dater Pamela Andersons søn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.