AFSLØRING: 'Ex on the Beach' vender tilbage med ny sæson

Inden længe går optagelserne til sæson tre i gang.

Af Louise Vilsbøl - 10. maj 2019 kl. 13:36

Tirsdag rullede sidste afsnit af ‘Ex on the Beach’ over skærmen for denne gang, men programmet har taget seerne med storm, og interessen har aldrig været større, derfor var det da heller ikke svært for Discovery Networks at beslutte programmets fremtid.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget
– Vi er blæst bagover af den modtagelse ’Ex on the beach’ sæson 2 har fået. Godt nok var vores seere vilde med første sæson, og vores forventninger til sæson 2 var høje, men vi havde – hånden på hjertet – ikke regnet med sådan en fantastisk modtagelse, fortæller Programchef hos Discovery Networks Danmark, Katrine Herforth og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Frederik fortæller, at det er helt fint, at Fie har sex med en anden, for han ser jo også meget porno.

– Vi slår alle rekorder og har særligt på Dplay oplevet en massiv vækst. Det har selvfølgelig givet os blod på tanden til en sæson 3, og vi starter derfor optagelserne til endnu en sæson ’Ex on the beach’ i løbet af sommeren. Hvis alt går efter planen kan vi derfor være klar med en ny sæson inden udgangen af 2019.
LÆS OGSÅ: Endnu et par er blevet kærester efter ‘Ex on the Beach’
Allerede under optagelserne til sæson 2 kom der et opslag op med, at de søgte deltagere til endnu en sæson, men da det er et svært program at caste til, kræver det også, at man finder de helt rigtige deltagere, som har de helt rigtige ex’er. På daværende tidspukt var det altså ikke afgjort, om der ville komme endnu en sæson, men det er det nu.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig
Spørgsmålet er så, om man vil komme til at se kendisser og gengangere fra denne og første sæson i den næste sæson også. De seneste uger er mange af parrene fra årets sæson gået fra hinanden, så det er lige før, man kunne starte optagelserne der, hvor de slap. Én ting er i hvert fald sikkert – vi glæder os til endnu en sæson.