AFSLØRING: 'Ex on the Beach'-babes med i 'X Factor'

Snart toner der to velkendte realitystjerner frem på skærmen, når ‘X Factor’ sender sit fjerde og sidste auditionprogram på næste fredag.

Af Lykke Buhl - 10. januar 2020 kl. 7:30

Nu kan Realityportalen løfte sløret for, at de to ‘Ex on the Beach’ sæson to-babes Liv og Tabita er med i ‘X Factor’. De stiller nemlig op som duo, hvilket man kommer til at se et lille smugkig af i aftenens program.
– Min drøm har altid været at være med i ‘X Factor’. Så det er jo bare mega fedt, at mig og Liv kunne deltage sammen. Det er rart, at vi er to til at støtte hinanden, fortæller Tabita.
LÆS OGSÅ: Her er årets ærgerligste break up 2019

Liv har før været med

Det var nemlig Liv, der hev fat i Tabita og foreslog, om de skulle stille op sammen.
Liv har nemlig selv deltaget i ‘X Factor’ tilbage i 2015. Selv om hun dengang fik et ja fra både Blachman og Remee, så nåede hun ikke længere efterfølgende og blev ikke vist på tv. Men derigennem fik hun til årets udgave rådet fra den deltageransvarlige om, at hun skulle prøve en gang til – denne gang som en duo med Tabita, hvis hun gerne ville øge sine chancer for at nå langt.
LÆS OGSÅ: Sidste års vinder: Det må man ALDRIG gøre i ‘Paradise’

I 2015 bestod ‘X Factor’-dommertrioen af Mette Lindberg, Thomas Blachmann og Remee Jackamn (Foto: DR /Agnete Schlichtkrill)

Spacy urban

De to ’Ex on the Beach’-babes vil ikke røbe, hvordan det går dem i ’X Factor’ – for hele sæsonen frem til live shows er allerede optaget. Men de vil gerne fortælle, hvilken slags musik vi kan forvente fra dem.
– Vi er lidt spacy urban r’n’b, lidt skævt, lidt anderledes, fortæller Liv, før hun suppleres af Tabita:
– Vi vælger nok bare nogle lidt anderledes numre, og vi kan godt finde på at lave lidt om i dem, så det lyder til vores stil.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe headhuntet til ny sæson

Dårlig første audition

I næste fredags program vil man så kunne se Liv og Tabita give den gas foran Blachman, Ankerstjerne og Oh Land. Uden at røbe om de får et ja eller nej fra dommerbordet, så fortæller de to realitystjerner, at de ikke var tilfredse med deres audition.

I dette års ‘X Factor’ består dommertrioen af Thomas Blachman, Nanna Øland Fabricius aka Oh Land og Lars Ankerstjerne Christensen aka Ankerstjerne (Foto: Bo Nymann)


LÆS OGSÅ: Princess fortryder: Det dummeste, jeg har sagt på tv
– Jeg glemte teksten derinde, fordi man er i sådan en trance altså, man glemmer fuldstændig, at man skal synge. Jeg rystede rigtig meget i min stemme, som gjorde, at jeg ikke synes, det gik sådan helt vildt godt, forklarer Liv, og hendes ’Ex’-makker bakker hende op.
– Når man havde stået og øvet, så kunne man jo teksten, og man kunne lave mega fede fraseringer, og så kommer man derind, og så er det bare som om, der går en klap ned. Så er der bare kameraer in your face, og man ved bare, at Blachman er klar med sine spydige kommentarer, griner Tabita.
LÆS OGSÅ: Cecilie og Kian: Vi er venner, der kysser

Kan ikke med Ankerstjerne

Men selvom Blachman altid er god for ærlig snak – også når han ikke har noget pænt at sige – så er han alligevel Liv og Tabitas favoritdommer.
– Det er faktisk Blachman, vi bedst kan lide! Ankerstjerne, ham vidste vi bare, at ham kan vi nok ikke rigtigt med. Vi kan ikke selv lide hans musik, så det var lidt nedern, hvorfor han skulle være dommer igen i år, specielt når han har fået så meget kritik sidste år. Oh Land er altid mega sød, fortæller Tabita.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Øvede på Facetime

Men apropos at øve sig, så var det heller ikke meget tid, de to ’Ex on the Beach’-babes brugte på den slags som gruppe. Det var nemlig kun få timer før deres audition, de rent faktisk sang sammen.
– Det gjorde jo ikke, at man blev mindre nervøs, griner Tabita.
– Det var et problem, at jeg boede på Møn, og Tabita boede i Ballerup. Så den måde, vi øvede på, var over Facetime, hvilket ikke giver den fulde øvning, uddyber Liv.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner
Om de få timers reel øvetid er nok til at imponere dommerne i næste fredags program, det må man altså vente med at se, når afsnittet ruller over skærmen på TV2 kl. 20.00 fredag d. 17. januar.
– Der er seriøst ikke noget, der kan måle sig med ‘X Factor’ audition. Det er så personligt, og man føler sig virkelig sårbar. Man føler sig lidt udstillet på en lidt ubehagelig måde, afslutter Liv.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært søger hjælp: Jeg har et problem
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer