Afsløring: Her er realitystjernernes skandaler

Realitydeltagerne gemmer på mere eller mindre hemmelige skandaler, når sandhederne skal på bordet.

Paradise hotel, robinson ekspeditionen
Af Mikkeline Andersen - 22. januar 2015 kl. 16:20

Realitystjernerne har det med at gå lige til grænsen og gerne lidt over, når de slår sig løs i nattelivet eller rejser til et andet land. Ved årets Reality Award løb Stephanie “Geggo” Christiansen med prisen for ‘Årets Skandale’, da hendes daværende kæreste, Michal, under en bytur slog hende, mens optagelserne til Paparazzi var igang.
Mon ikke, der er flere skandaler ude i det danske reality-land, som trænger til at komme frem?
– Da jeg var kæreste med Nicole. Vi lavede nogle rimelig syge ting. Vi lavede et PR-stunt om, at vi skulle giftes, og så var det hele fake. Det vil jeg godt kalde en skandale, slår Sidney Lee fast overfor JuicyPlay.
LÆS OGSÅ: Skandaleramt barnestjerne sagsøger kritikere
Et touch af ‘Paradise Hotel’
Når TV3 har åbnet dørene for festglade unge, så er det ikke gået stille for sig. Og netop fra hotellet i Mexico finder man også nogle af realitystjernernes skandaler.
– Da jeg var med i ‘Paradise’ og kom til at knalde lidt i poolen. Det var måske lidt en brøler, lidt en skandale, for jeg havde lige siddet og sagt hjemmefra, at det kommer aldrig nogensinde til at ske, men så får man lidt at drikke og ja, det var lidt af en skandale. Ups, siger Nathali.
Susan K er kort og kontant i sin udmelding:
– Den er vist set på TV3’s egne programmer. At ligge nøgen på dansk tv.
Men det er slet ikke så sært, at paradisoerne kommer til at skeje ud, når værten på programmet også kan optræde i mindre heldige situationer.
– På et meget fancy hotel, der hedder Roosevelt og ligger i Hollywood, et rigtig fint sted. Nå, men jeg går i byen, kommer hjem og på en eller anden måde står jeg op midt om natten for at ryge en cigaret. Der er to døre, den ene går ud til en altan, og den anden går ud til gangen. Jeg vælger så at tage den ud til gangen i en g-streng og en lille top – og låser mig selv ude, afslører Rikke Gøransson.
Hør realitystjernerne fortælle om deres skandaler her:

 
LÆS OGSÅ: Skandale-rapper skal undervise studerende
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.