AFSLØRING: Eftersøgte anholdt hos 'De unge mødre'-Bent

En kvinde og en mand, der var eftersøgt for henholdsvis vold og tyveri, blev fundet og anholdt hjemme hos Bent Flink.

Af Jonas Sand - 8. januar 2016 kl. 8:46

Problemerne og diskussionerne har været mange, siden Natascha Linea Kaup og Bent Flink gik fra hinanden. Eks-kæresterne har flere gange anmeldt hinanden til kommunen og gjort det svært for hinanden, men det er ikke alt.
Realityportalen.dk kan nu afsløre, at Bent tidligere har været i problemer, da politiet kom på besøg i hans lejlighed. Her anholdt de to eftersøgte personer, som ‘De unge mødre-deltageren havde i sin lejlighed. Det bekræfter hovedpersonen selv.
– Ja, det er rigtigt. Det var en tidligere kammerat og hans kæreste, der fik lov til at opholde sig i min lejlighed i en periode. Men jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke vidste, at de var eftersøgte. De fortalte mig bare, at de var blevet smidt ud, og jeg var naturligvis klar til at hjælpe min ven, siger Bent til Realityportalen.dk og slår fast, at de aldrig var der, mens Lia var til stede.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Store problemer mellem Bent og Natascha Linea
“Min lejlighed lignede lort”

Dengang Natascha Linea og Bent stadig var sammen og ventede deres datter.  (Foto: Janus Nielsen/Kanal4)

Dengang Natascha Linea og Bent stadig var sammen og ventede deres datter. (Foto: Janus Nielsen/Kanal4)


Bent fortæller, at han var på arbejde, da politiet hentede de to personer, der var eftersøgt for vold og tyveri. Og den dag i dag ærgrer han sig over episoden, der kunne have kostet ham samværet med datteren.
– Jeg var ved at smide dem ud. Jeg havde sagt til dem flere gange, at det var ved at blive for meget, for de svinede helt vildt og ryddede ikke op efter sig selv. Der var gamle madrester, tobak og andet klamt, der lå og flød efter dem konstant.
Episoden ligger 12 måneder tilbage og resulterede i, at betjentene sendte en anmeldelse til kommunen, der kom på besøg for at tjekke, hvordan det så ud hjemme hos Bent og hans nye kæreste.
– Min lejlighed lignede jo lort. Det var dog mest min kammerats og hans kærestes skyld. Men kommunen kom på besøg to gange – den første gang var der ikke ryddet op, og der gav de os en uge til at få helt styr på det. Og da de tjekkede anden gang, var der intet at komme efter.
LÆS OGSÅ: CHOK: Gravid ung mor til undersøgelse efter styrt
Kommet videre
Og siden har der heller ikke været noget at komme efter. Bent slår fast, at det hele ligger i fortiden nu, og at det ikke kommer til at ske igen.
– Jeg er kommet videre. Jeg har slet ikke snakket med dem, siden jeg fandt ud af, at de var eftersøgte. Det gider jeg ikke. Nu er jeg kommet videre, har fået fast arbejde og styr på mit liv. Sådan skal det forblive.
– Det hele skete i en periode, hvor jeg var langt nede. Jeg savnede Lia så meget, og jeg var aldrig hjemme, når jeg ikke havde hende. Så hjalp jeg i stedet min far eller mine kammerater med projekter, så jeg havde noget andet at tænke på. Jeg forsøgte at glemme mit savn.
LÆS OGSÅ: Årets mest læste ‘De unge mødre’-artikler
Natascha Linea: Jeg er ikke bekymret 
‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea, der er mor til Bents to-årige datter, Lia, slår fast, at de nye oplysninger ikke får konsekvenser for ham.
– Jeg er ikke bekymret for at lade Bent have Lia. Jeg ved, at han er en god far, og hun elsker at være hos ham. Den dag, hvor hun er ked af at være der, så vil jeg naturligvis gøre noget – men så længe hun er glad, så ser jeg ingen grund til det, fortæller Natascha Linea, der dog har lidt betænkligheder.
– Jeg må ikke komme hjem til dem. Når jeg afleverer eller henter Lia, så foregår det altid på stationen eller andre offentlige steder, så jeg ved ikke, hvordan de bor i dag. Jeg har også set, hvor beskidt der kan være hos dem, men jeg aner ikke, hvordan det er i dag.
LÆS OGSÅ: Single igen: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.