AFSLØRING! Derfor trak ‘Kajsa’ sig fra ‘X Factor’

Læs her hvorfor Blachmans pigegruppe vendte talentshowet ryggen efter 5 Chair Challenge.

Af Kenth G. Madsen - 13. februar 2021 kl. 12:55

Mange talentfulde sangere og musikere drømmer om at nå stjernerne med ‘X Factor’ som springbræt. Men for pigegruppen ‘Kajsa’ bestående af Karen Marie, Asta og Julia blev det ikke i denne omgang, selvom Blachman havde et godt øje til dem. Da han i går aftes midt i programmet tog imod sin gruppe-kategori på bootcamp, fortalte han indledningsvis de fremmødte, at ‘Kajsa’ var sprunget fra uden yderligere kommentarer.

Realityportalen kan her afsløre, hvad der lå til grund for pigernes beslutning. Indledningsvis dukkede der ting op i ‘X Factor’-forløbet, som krævede et andet fokus fra dem. Asta og Karen Marie var henholdsvis i gang med at starte og afslutte et højskoleophold, og Julia skulle til optagelsesprøve på det klassiske musikkonservatorium.

LÆS OGSÅ: DJ Martin Jensen får hjælp af sin forlovede i ‘X Factor’: Hun pynter på dem alle

– Undervejs blev det tydeligt for os, hvor meget det kræver at være med i et tv-program, og at ingen af os var klar til at give afkald på vores individuelle projekter. Vi indså også under 5 Chair Challenge, at det ikke har betydning for os, om vi står på en stor scene eller i et lille partytelt. For os er det musikken og vores venskab, det handler om. Vi har lært en masse passionerede og talentfulde deltagere at kende, som alle har et stort ønske om at være med i programmet, og derfor virkede det naturligt og rigtigt at give plads til dem, siger Karen Marie, Asta og Julie i en uddybende kommentar.

Blachman havde ellers et godt øje til pigegruppen, hvis klang mindede om toner fra 70’erne, og som han så et potentiale i, fordi det måske mangler i nutidens lydbillede? Derfor sendte han dem videre fra audition, men de tog altså ikke imod tilbuddet.

LÆS OGSÅ: Janni Ree åbner op om kræft: Lad os nu bare være ærlige

LÆS OGSÅ: Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed