AFSLØRING: Derfor kunne Trine og Mikkel ikke få børn

Barnegråd, bleskift og sommerferie i Lalandia. Alt det var et overstået kapitel for Mikkel, da han mødte Trine. 

Af Lotte Knudsen - 14. september 2022 kl. 20:41

For 45-årige Mikkel Kristensen var det kærlighed ved første blik, da han første gang så 34-årige Trine Ladekarl i Københavns Lufthavn, hvor han dengang arbejdede som politibetjent.

De begyndte lynhurtigt at date, men til trods for amoriner i luften var der et stort problem: Hun var 10 år yngre end ham og havde ikke børn, og han var steriliseret.

– Jeg var helt sikker på, at jeg ikke skulle have flere børn, indtil jeg mødte Trine, forklarer Mikkel, som godt vidste, at hans sterilistration ville blive en deal-breaker for forholdet.

– Jeg blev nødt til at fortælle det til Trine hurtigt, for jeg vidste jo godt, at hun med stor sandsynlighed gerne ville have børn.

LÆS OGSÅ: Nu er ‘Stormester’ tilbage

Mirakuløst gravid

Den formodning havde Mikkel ret i, og derudover begyndte lysten til flere børn også at vokse hos ham efter han mødte Trine. Derfor forhørte parret sig om deres muligheder hos lægen

– Vi startede med at spare sammen til en privat operation, hvor jeg kunne blive fertil igen. Den virkede desværre ikke for mig, forklarer Mikkel.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo og Cengiz afslører stor nyhed

Parret opgav dog ikke drømmen om ønskebarnet.

– Vi begyndte i fertilitetsbehandling. Første gang blev der taget syv æg ud. Alle syv æg blev befrugtede, og så kom vi ind cirka en uge efter, og der var kun et æg, som var overlevet.

– På meget uromantisk vis blev ægget skudt ind med en pipette, mens man kunne følge med på en skærm, og da det var overstået, sagde sygeplejersken: Nu er Trine gravid.

LÆS OGSÅ: Skrækscenarie blev til virkelighed i ‘Nybyggerne’

Romantisk eller ej. Det lille æg blev til Alfred. Et lille mirakel som i dag er 4 år og går i børnehave, og som også giver en hånd med i ‘Nybyggerne’.

LÆS OGSÅ: CHOK: Søren Pape skal skilles!

Du kan følge parret i ‘Nybyggerne’ hver onsdag kl. 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY, hvor de er i fuld gang med at renovere et 127 kvm typehus i Horsens.