AFSLØRING: Denne skuespiller gemmer sig i Tanja fra ‘Kometernes Jul’

Det er et barn. Den er computerstyret. Spekulationerne er mange, når det kommer til den søde figur fra dette års julekalender på TV 2.

Af Rikke Lynge - 15. december 2021 kl. 18:55

Årets nye julekalender på TV 2 ‘Kometernes Jul’ er yderst populær, og især mange børn elsker det fantasifulde univers med planeter og mærkelige væsner fra det ydre rum. To børn, Mie og Johannes, er fanget på Planet 9, og ingen ved, om de nogensinde kommer hjem.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth og Ralf Østergaard fortæller om deres jul. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært: Sådan kan du spice din jul op 

På Planet 9 er de ikke alene, for Mette, der også er et menneske, har været fanget på planeten i ti år, men også nisere, der er mærkelige væsner med hår på hele kroppen, bor også på Planet 9. Som et forsøg på at teste maskinen hjem til Jorden, har Mette sendt beboeren Tanja fra Planet 9 til Jorden. Men en defekt alderskalibrator har gjort Tanja lille.

Der har været mange spekulationer om, hvem der spiller Tanja, og selvom det ligner et barn, så er det en voksen mand på 41 år, men det er ikke hvilken som helst mand, der er nemlig tale om Danmarks mindste mand på blot 98 cm.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og datteren får debut sammen i ny film

Dan Jakobsen er skuespiller og medvirker blandt andet i julefilmen ‘Familien Jul’ fra 2014, 2016 og den seneste fra 2021, som netop kan ses i landets biografer.

Dan Jakobsen til premiere på “Familien Jul og Nissehotellet” (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Margrethes tur til London aflyst igen: Skår i juleglæden

LÆS OGSÅ: Amalie og Jackie afslører: Julen betyder noget nu