AFSLØRING: Denne gruppe ryger ud af 'X Factor'

Det bliver en af de tre grupper, som kommer til at forlade talentshowet i aften, siger statistikken.

X Factor
Af Mikkeline Andersen - 13. februar 2015 kl. 14:50

Når det første liveshow i aften er rullet over skærmen, og seerne har bedømt deres musikalske talenter, så bliver det enten Finn & Rie eller Ivarsson, Bang og Neumann, der skal forlade dette års ‘X Factor’.
Eller det skal de i hvert fald, hvis man skal følge statistikken fra de foregående år. Det er kun sket én gang – i 2010 – at alle grupper har overlevet det første liveshow.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Tine: Svært at blive taget seriøst
Blachman er nervøs
Gruppekategorien er altid udsat, og når det er grupper, som dommerne selv har sat sammen, så bliver oddsene ikke bedre. Tværtimod. Derfor ser det ikke lyst ud for Finn & Rie og Ivarsson, Bang og Neumann. Men hvorfor har de sammensatte grupper det så svært?
– Grunden til, at det ofte er én af de sammensatte grupper, der ryger ud som den første, er jo, at de ikke har nogen præhistorie. Seerne ser ingen sentimental logik i at beholde dem, for de kender ikke de nye grupper endnu, siger Thomas Blachman til DR.
LÆS OGSÅ: Blachman: Danskerne har lært at elske mig
Bettingfirmaets dom: Finn og Rie ryger
Den kontante dommer og coach erkender da også, at han er bange for, at det er en af hans grupper, som kommer til at forlade programmet som de første.
– Men vi har arbejdet meget intenst med at skabe en gruppelyd, så grupperne både har en dynamik mellem sig og god individuel klang hver især. Det er nødvendigt. Jeg er rigtig glad for grupperne i år, for de er rigtig gode. Men det er en udsat kategori, og det vil det altid være.
Og hans frygt er ikke ubegrundet. På bettingsiden 365 er det ifølge oddsene forud for aftenens live-show Finn og Rie, der står til at ryge ud. Se alle oddsene her, hvor man også kan spille på både først udstemte og på den samlede vinder – her peger de på Emilie som favoritten.
Se ‘X Factor’ i aften klokken 20:00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Her er Remees ‘X Factor’-dilemma
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.