AFSLØRING: Danske realitystjerner med i 'Melodi Grand Prix'

To kendte tv-ansigter er med i slutningen af februar.

Af Nikolaj Vraa - 23. januar 2019 kl. 9:05

I ‘X Factor’ røg Sigmund Trondheim ud i semifinalen, og i ‘Den store bagedyst’ fik Jasmin Gabay en tredjeplads. Men nu håber de begge at komme til tops i ‘Melodi Grand Prix’. HER&NU erfarer, at de to tv-stjerner er blandt årets deltagere i popbraget, der finder sted i Boxen i Herning lørdag 23. februar.
Ingen af dem må dog kommentere på oplysningerne, da de så risikerer at blive diskvalificeret. Først på torsdag i næste uge er DR klar til at fortælle om alle årets ti deltagere.
LÆS OGSÅ: Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Johannes Nymark skulle optræde til Eurovision.


LÆS OGSÅ: Sendt på værtshus som fireårig: Dansk tv-vært taler ud om barsk barndom
HERNU kan også afsløre, at også Humørekspressen er kommet gennem nåleøjet. Dansktop-gruppen, der består af Pharfar, Klumben, Chapper og Peter Lützen fra gruppen Panamah, blev sidste år afvist, men er altså med i dysten denne gang.
Blandt årets sangskrivere er Lise Cabble, 61, med for 13. gang. Hun har tre gange tidligere vundet Grand Prix’et – i 1995 med ‘Fra Mols til Skagen’ sunget af Aud Wilken, i 2011 med ‘New Tomorrow’ som A Friend in London sang, og senest i 2013 da Emmelie de Forest vandt både det danske og ‘Eurovision Song Contest’ med ‘Only Teardrops’.
Tim Schou, der stod i spidsen for A Friend in London, har også fået en af sine sange med i årets konkurrence.
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!