AFSLØRING! Claudia Rex skal danse med kendt sangerinde

Claudia Rex vender efter nogle års pause tilbage til ‘Vild med dans’. Det bliver et comeback med helt nye muligheder, for hun skal danse med en kvinde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. august 2021 kl. 8:00

‘Vild med dans’ 2021 har premiere lige om hjørnet, alle nydansere og professionelle dansere er matchet, og nu bekræfter TV 2 det første af de 12 dansepar.

Som HER&NU afslørede for to uger siden, skal sangerinden Freja Kirk være med i årets ‘Vild med dans’, og hun skal altså danse med Claudia Rex.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Vild med dans’-deltager: Forhindret af graviditet

– Man tænker jo lige en ekstra gang, for det er en stor ting at sige ja til. Jeg elsker jo virkelig det her program, jeg synes, det er så sjovt at være en del af det, og selvfølgelig skulle jeg være med, siger sangerinden om at sige ja til udfordringen.

Artiklen fortsættes under billedet…

Freja Kirk. (Foto: Bjarke Johansen.)

For Claudia Rex var det blandt andet det, at skulle danse med en kvinde, der talte for at vende tilbage underholdningsprogrammet, som hun ellers valgte at sætte punktum for tilbage i 2017.

LÆS OGSÅ: Kendt reality-deltager endt midt i Robert og Nynnes konflikt

– Der er mange muligheder, fordi det jo er anderledes, der er flere ting, man kan, og det er spændende, siger Claudia Rex om, at de er to kvinder, der går på gulvet sammen.

33-årige Freja Kirk ser det også som et stort plus, at de stiller op som et kvindepar.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian er tilbage i Danmark: Jeg skal på detox

– Jeg er jo ikke super danse-kyndig endnu, så jeg læner mig op af Claudias ord. Jeg synes, det er mega fedt, at vi ikke er låst af normer. Men at vi kan flyde lidt rundt, som vi har lyst til, siger Freja.

Artiklen fortsættes under billedet…

Freja og Claudia. (Foto: TV 2)

Hun debuterede i 2014 med sit soloalbum ‘Monophobia’, og siden har hun udgivet flere albums og vundet prisen som Årets Musiker ved Danish Rainbow Awards 2019. Privat er hun forlovet med skuespilleren Sus Wilkins.

Og nu springer hun så ud i at være danser.

– Det er totalt sjovt! Og det er lige så svært, som jeg havde regnet med. Min hjerne og min krop er kommet på prøve. Men det er sjovt, lyder det fra Freja, der er i fuld sving med dansetræningen.

Se ‘Vild med dans’ på TV 2 og TV 2 PLAY fra den 10. september 2021. 

LÆS OGSÅ: Kæmpe ændring i ‘Stjerne Boksning’

Læs mere om