AFSLØRING! Brat afslutning for 'Luksusfælden'-par - Her & Nu

AFSLØRING! Brat afslutning for ‘Luksusfælden’-par

Med en gæld på 858.000 koner var der noget at se til for ‘Luksusfælden’s eksperter, men Matthias endte med at springe fra før målet.

Af Kenth G. Madsen - 25. august 2020 kl. 20:55

Det lykkedes for Matthias at optage 30 forskellige lån til en samlet gæld på 858.000 kroner. Der blev ikke afdraget på gælden, så den voksede støt til en uoverskuelig størrelse. Den 24-årige lastbilchauffør fra Gelsborg valgte derfor at invitere eksperterne fra ‘Luksusfælden’ på besøg i bestræbelsen på at få styr på sin økonomi.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Luksusfælden’-eksperterne til Linette: Du skal i fængsel

Men da virkeligheden gik op for Matthias i forhold til, hvad der skulle til for at blive gældfri, da endte det med, at han sprang fra før målet. Det var seerne vidne til i aftenens nye sæsonafsnit af den populære TV3-serie.

LÆS OGSÅ: Linette efter ‘Luksusfælden’: Afsoning udsat

Eksperternes arbejde med at indgå aftaler med hans kreditorer var ellers gået godt, men Matthias nægtede efterfølgende at tage imod dem, så de kunne præsentere deres forslag. Produktionsselskabet bag ‘Luksusfælden’ har siden haft kontakt til Matthias.

– Mathias vil ikke stille op til interviews, da ‘Luksusfælden’ er et overstået kapitel i hans liv, men det går ham rigtig godt i dag, oplyser NENT Group.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert er rasende: Det er pinligt!

Hans tidligere veninde Camilla, som han også havde gæld til, og som optrådte i afsnittet, bakkede ham op.

– Det var for pinligt for ham, men der skal ikke lyde et ondt ord herfra. Jeg ønsker ham det bedste, udtalte hun i programmet.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Luksusfælden’-ekspert opfordrer til lån