AFSLØRING: Blachman skriver ‘X Factor’-historie

Thomas Blachman skriver i aften ‘X Factor’-historie, når han laver den største gruppe hidtil.

Af Rikke Lynge - 12. februar 2021 kl. 14:07

I aftenens ‘X Factor’ står den på bootcamp, og her skal Thomas Blachman i gang med at danne sine egen to grupper, efter det i går kom frem, at pigegruppen Kajsa havde valgt at stoppe deres ‘X Factor’ eventyr. Derudover tog Thomas Blachman en stol fra til five chair challenge.

– Helt specifikt leder jeg efter mennesker, der smitter af på hinanden. I det sekund, de er sammen, bliver de alle en lille smule gladere og en lille smule mere musikalske, siger Thomas Blachman til de solister, han har udvalgt som mulige kombinationer til en ny gruppe.

LÆS OGSÅ: Melvin er føl hos Sofie Linde i ‘X Factor’: Sjovere at være to

I klippet fra aftenens program ser vi Thomas Blachman i gang med gruppedannelse af to nye grupper. Mange kombinationer bliver afprøvet, og til sidst har Blachman fundet sine to dream teams.

– Jeg synes, der er alt, hvad man kunne drømme om. Jeg er sgu meget tilfreds. Koden er knækket, lad mig sige det på den måde. Fra nu af vinder jeg, til jeg ikke gider mere, afslører Thomas Blachman, der med den ene gruppedannelse skriver ‘X Factor’-historie, da han danner en gruppe på syv medlemmer, hvilket er den største gruppe, der hidtil er blevet skabt i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: Kia løfter sløret for sine diagnoser

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus indrømmer: Jeg var rædselsslagen

Se klippet herunder, hvor Thomas Blachman tester sine sangtalenters kombinationer.

Læs mere om