AFSLØRET: Så vild er 'Teen Mom'-stjernernes løn

‘De unge mødre’-deltagerne tjener ingen penge, men virkeligheden er en helt anden for deltagerne i den amerikanske version.

Af Jonas Sand - 22. marts 2016 kl. 13:30

Mens deltagerne i ‘De unge mødre’ ikke får penge for at deltage i Kanal 4-programmet, så er virkeligheden en anden for de unge mødre i den amerikanske version ‘Teen Mom’. Faktisk er det en helt anden – og nu bliver der sat beløb på.
Det er ‘Teen Mom 2’-faren Adam Lind, som har datteren Aubree med eks-kæresten Chelsea Houska, der i en række opslag på sin Instagram-profil afslører en række ting om MTV-programmet.
Adam Lind fortæller blandt andet, at Chelsea Houska og de andre ‘Teen Mom 2’-piger hver tjente $250.000 – omkring 1,6 millioner kroner – på at filme seriens sjette sæson, mens de mandlige medvirkende tjente næsten det samme – uden det præcise beløb bliver nævnt.
Ifølge The Ashley’s er det beløb korrekt. Kilder fra MTV-programmet bekræfter over for mediet, at det var pigernes løn og fortæller, at lønnen stiger hver sæson og til seriens syvende sæson vil være $300.000 – omkring 2 millioner kroner.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld
Børnene betales også

(Foto: Adam Lind/Instagram)

Adam Lind dukkede første gang op i ’16 and Pregnant’, der siden er blevet til ‘Teen Mom 2’. (Foto: Adam Lind/Instagram)


Men det er ikke kun de deltagende forældre, der tjener penge. Også ‘Teen Mom’-børnene får et mindre beløb sat ind på en lukket konto for at deltage i realityprogrammet.
Ifølge Adam Lind har datteren Aubree, 6, indtil videre tjent $50.000 – omkring 330.000 kroner – på MTV-programmet. Det beløb er sat ind på en lukket konto og skal bruges til at betale datteren uddannelse.
LÆS OGSÅ: Chokerende anklager mod ‘Teen Mom’-kæreste: Overgreb førte til selvmord
Trækker sig
Adam Lind brokkede sig i slutningen af sidste år og slog fast, at han kun filmede for pengenes skyld, og fordi han er under kontrakt. Den kontrakt er nu udløbet, og han har ikke tænkt sig at forlænge den, afslører han.
– Jeg er træt af at være ham fra ‘Teen Mom’. Nu vil jeg i stedet være kendt for min styrketræning. Jeg kommer ikke til at filme mere. Jeg flyver til New York for at filme genforeningsprogrammet med de andre ‘stjerner’, og derefter er det slut, skrev han på Instagram.
– Jeg malker lige programmet lidt mere og får en gratis tur til New York for sidste gang, så min kæreste Stasia får mulighed for at se New York gratis. Og så er jeg ude.’
Men det bliver formentlig ikke det sidste, vi hører fra Adam Lind. Vi kan nemlig se frem til hans kommende bog, hvor han har planer om at afsløre en masse hemmeligheder om ‘Teen Mom’ og programmets deltagere.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne afslører hemmeligheder i selvbiografi
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle: Hashmisbrug skyld i mystisk sygdom
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper sag om forældremyndighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.