AFSLØRING: Linse og Didde har drukket 'genforenings-kaffe'

Det tidligere venindepar har genoptaget kontakteten.

Af Emilie Holm Egebro - 2. juli 2015 kl. 11:51

I sidste uge meldte Didde ud, at Linse bare kunne ringe til hende, hvis de skulle mødes til en snak og en kop kaffe. Det har Linse taget til sig, og nu har de to gamle veninder været på kaffedate i Sønderjylland til en sludder.
– Jeg kan sige så meget, at den kop kaffe, som jeg synes, at vi skulle drikke sammen. Den er nu drukket – med smil og varme, siger Linse til Realityportalen.dk og Didde tilføjer:
– Det var ren gensynsglæde. Vi fik en god kop kaffe, og det var hyggeligt. Dejlig Mac Donalds-kaffe, og der var en rigtig god og dejlig stemning. Det er dejligt at vide, at vi kan snakke sammen igen efter halvandet år.
LÆS OGSÅ, hvorfor de to Brygge-veninder i første omgang afbrød deres venskab – læs artiklen HER
LÆS OGSÅ: Didde: Jeg fandt meningen med livet i Vojens
LÆS OGSÅ: Overrasket Didde: Linse kan bare ringe
Skal ses igen
Didde og Linse har været veninder i 20 år forinden bruddet for halvandet år siden. Men nu regner Didde med, at hun og Linse kan genetablere venskabet.
– Jeg tænker da, at vi skal ses igen. Nu er vi jo hvert fald ikke uvenner længere. Og man finder da også ud af, hvor meget man savner hinanden, når man lige mødes. Og hun gav mig da et kram, selvom Linse ikke er den store krammer, siger Didde og fortsætter:
– Det var dejligt at kunne se hinanden igen. Men det er jo svært at være venner på samme måde som før, når man bor i hver sin ende af landet. Jeg synes da, at det er lidt trist, at Linse bor så langt væk. Men jeg bliver nu alligevel i Sønderjylland.
Didde har heller ikke planer om at besøge ‘Bryggen’ i fremtiden, men håber på, at Linse kommer til Sønderjylland til endnu en kop kaffe.
LÆS OGSÅ, hvorfor de to Brygge-veninder i første omgang afbrød deres venskab – læs artiklen HER
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg savner Didde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser