Sarah Louise taler ud: Mit barn var ved at dø

Bloggerens første barn var tæt på at dø, og i sidste ende kostede det forholdet til manden. Nu er de sammen igen og venter barn nummer tre.

Af Jonas Sand - 2. maj 2016 kl. 20:55

Sarah Louise Christiansen bliver senere i år mor for tredje gang, og modellen håber på, at det for første gang kommer til at foregå helt uden drama. Det har der nemlig været nok af med hendes første to børn, Albert og Alma Åse.
Tre måneder efter fødslen af Albert fandt Sarah Louise nemlig ud af, at hun var gravid igen. Det var langt fra planlagt, og dramaet startede først for alvor en måned senere, da Albert blev alvorligt syg.

(Foto: Camilla Stephan)

Sarah Louise er i forvejen mor til Albert og Alma Åse. (Foto: Camilla Stephan)


Lægerne kunne dog ikke finde ud af, hvad der var galt med den lille dreng, og først da Sarah Louise var otte måneder henne i graviditeten, kom der et gennembrud, da Albert blev akut indlagt.
– De måtte operere ham og sugede betændelse ud af hans ben. De fandt endelig ud af, at han havde resistente MRSA-stafylokokker, og i 48 timer svævede han mellem liv og død, mens de dyrkede antibiotika til ham. De gik rundt med masker på, og de stak ham, og han var så bange, fortæller hun i det nyeste nummer af Vores Børn Gravid, der udkommer i morgen.
I lang tid havde Sarah Louise kun fokus på etårige Albert, der endte med at overvinde sygdommen. Det kostede dog forholdet til manden Michael, kort efter datteren Alma Åse kom til verden.
Halvanden år senere fandt parret sammen igen, og blot et år efter besluttede de sig igen for at kaste sig ud i projekt baby – denne gang forhåbentligt uden drama.
Det kan du læse meget mere om i det nye nummer af Vores Børn Gravid – der er på gaden i morgen, tirsdag – hvor Sarah Louise blandt andet taler ud om forholdet til Michael, om de to første graviditeter og tankerne om at skulle være mor til tre.
LÆS OGSÅ: Gravide Sarah Louise i vildt vægttab
LÆS OGSÅ: Gravide Sarah Louise: Så meget har jeg taget på
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.