Ærlige Sarah Grünewald om forholdet til Ben: Jeg skubber ham væk

‘Vild med dans’-værten har svært ved at sætte ord på sine følelser overfor kæresten.

Af Lærke Stræde - 4. marts 2021 kl. 11:23

Når det kommer til venner og familie, har Sarah Günewald let ved at sætte ord på sine følelser, og det kommer ofte til udtryk gennem kærlighedsbreve, poesi eller fødselsdagskort. Men når det gælder hendes forhold til kæresten, Ben Kaniewski, er den en anden sag. Og faktisk er det et gennemgående problem, hun har haft i sine forhold.

Det fortæller hun i podcasten ‘Hjerteflimmer for voksne’, hvor vært Sara Bro har kendte danskere i studiet for at få hjælp til deres kærlighedsdilemma fra parterapeut og forfatter Jytte Vikkelsø.

LÆS OGSÅ: Sandra i chok over familiemedlem: Fortjener ikke at være i vores liv

– Mit problem er, at jeg, når det kommer til en kæreste, er meget dårlig til at fortælle, hvis der er noget, der gør ondt på mig, eller hvis jeg har en dårlig dag. Jeg kan godt lide at gå med problemet selv, løse det, og så bagefter fortælle min partner hvorfor, fortæller Sarah Grünewald og fortsætter:

– Og det vil jo sige, at jeg for det første ikke inkluderer min partner. Jeg lader ham ikke hjælpe mig, og jeg skubber ham væk. Og det handler jo også om noget stædighed. Jeg vil selv, og jeg kan selv løse de her ting.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip afslører alt om den dramatiske fødsel

Svært ved store kærlighedsord

Og det er ikke kun svært for hende at åbne op, når det er noget negativt, hun tumler med. Det er mindst lige så stor en udfordring at sætte ord på følelserne, når de er positive.

– Jeg har det faktisk også, når det kommer til de kærlige ord. Jeg er så møghamrende dårlig til at kigge min mand i øjnene og fortælle ham, hvordan jeg har det med ham. Så det er de her “på spidsen”-følelser, som jeg har sindssygt svært ved at formidle, fortæller Sarah Grünewald og tilføjer, at det er noget, hun gerne vil arbejde på.

Du kan høre podcasten her.

LÆS OGSÅ: Afsavn til familien: Vilson satser på en pladekontrakt

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Læs mere om