Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Til at begynde med var der kun god stemning mellem de to dommere. Men efter Oh Lands afgørende ord i fredagens ‘X Factor’, er alt spidset til.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. marts 2021 kl. 8:56

Efter fredagens afgørelse i ‘X Factor’ beskyldte Martin Jensen straks Oh Land for at gribe muligheden for at smide en stor konkurrent ud.

Han var chokeret over, at hans meddommer ifølge ham ikke bedømte ud fra faglighed, men den påstand afviste Oh Land.

– Jeg kan ikke se, hvordan det er taktisk at sende nogen ud, der har fået færrest stemmer. Det er jo ikke en trussel, sagde hun efter afgørelsen til Realityportalen.

35 årige Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, efter showet. (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Det er første gang, at der er dårlig stemning mellem de to.

Masser af rosende ord

Dommerne kendte ikke hinanden, inden optagelserne til ‘X Factor’ begyndte, og Oh Land havde ellers udelukkende pænt at sige om den 29-årige DJ.

LÆS OGSÅ: Deltager ønskede anden dommer: Har en speciel kærlighed for Blachman

– Han er jo virkelig bare en spradebasse, og det er sjovt at have ham med, for han er nærmest mere uforudsigelig en Blachman. Det bliver spændende at se ham til de næste mange liveshows. For det er trods alt noget andet, end alle de præindspillede optagelser, lød det fra hende, da der kun var få dage til første liveshow i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede

– Det er super fedt, at han er sig selv. Og det er også det første, man lægger mærke til, når man møder ham: Det er, at han er sig selv. Han prøver ikke rigtig at være noget andet, og det er det vigtigste, synes jeg. For når man slapper af og er sig selv, så kan andre folk mærke det, forklarede hun.

Men efter konkurrencen for alvor er begyndt, er det altså tydeligt, at piben fået en anden lyd.

Efter hadbeskeder: Tal pænt

Heldigvis virker det til, at de to dommere kan skelne mellem det personlige og konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Vild med dans’-vært syg af kræft

Men det er det ikke alle, der gør. Det ikke kun Martin Jensen, der har sendt hårde kommentarer mod Oh Land. Det har resten af Danmark også.

Mange kommentarer er desværre personlige og voldsomme.

– Det er ikke en sjov situation at sidde der og skulle sende nogen ud. Faktisk det jeg hader allermest ved at være her. I kan være uenige i mit valg, som i øvrigt var helt oprigtigt. Men tal pænt. Jeg ønsker Hiba alt det bedste, skriver hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama: Martin Jensen raser over Oh Land

Også TV 2 har været nødt til at opfordre til en god tone. Det gør de i Oh Lands opslag.

– Vi forstår, at flere er uenige i Oh Lands valg i aftes. Det er en konkurrence, og en af de to, som havde fået færrest stemmer, skulle sendes hjem. Uanset hvad så forventer vi en ordentlig tone i forbindelse med vores program, så tænk venligst over, at det sidder en person bag skærmen og læser jeres kommentarer, skriver de.

LÆS OGSÅ: Michael Olesen og Joan jubler: Vi skal være forældre

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oh land (@ohlandmusic)

Læs mere om