Ærlige Mathilde: Jeg bryder mig ikke om min stemme

Af Rikke Lynge - 18. august 2021 kl. 11:05

Det er ingen hemmelighed, at Mathilde Gøhler har en meget genkendelig stemme – den er meget lille og meget fin. I det nyeste afsnit af ‘Remee & Mathilde’ er hun i et lydstudie for at indtale en tekst, og det får hende til at åbne op omkring hendes egen opfattelse af sin stemme.

– Det er nok noget af det værste, jeg kan gøre ved mig selv, for jeg bryder mig virkelig ikke om min stemme – jeg bryder mig ikke om at høre den. Jeg ved på forhånd, jeg ikke er god til det, og det er endnu mere en blokade inde i ens hoved, fortæller Mathilde i det seneste afsnit af ‘Remee & Mathilde’.

LÆS OGSÅ: Ny kvindelig landmand: Jeg er færdig med fuck-boys

Remee mener derimod, at Mathildes stemme egner sig til at blive hørt på optagelser.

– Jeg synes, hun har en behagelig og fortryllende stemme, fortæller Remee.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Da Mathilde læser teksten op, der er en meget følsom tekst om hendes familie og datteren Kenya, bliver det tydeligt, at Mathilde ikke føler sig komfortabel i situationen.

– Jeg troede, jeg havde det fint med, at det var på engelsk, for der føler jeg mig generelt mere selvsikker, men jeg kan godt høre, at jeg ikke har talt engelsk i nærmest et år, fortæller Mathilde, der via sit modeljob er vant til at have mange jobs i udlandet, men det har der ikke været på grund af Corona.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.

Læs mere om