Ærlige Katherina fra 'De unge mødre': Mit liv stoppede

For 12 år siden døde Katherinas ufødte dreng i hendes mave, og nu fortæller hun om oplevelsen.

Af Jonas Sand - 15. maj 2015 kl. 18:50

Katherina fra ‘De unge mødre’ har i dag et godt liv med Peter, som man også kender fra samme program, og tilsammen har de to fem børn – og det sjette er på vej. Men sådan så livet ikke ud for Katherina for 12 år siden.
Den dengang 16-årige pige var gravid med sit første barn, men midt i graviditeten gik noget galt. Barnet døde for præcis 12 år siden sidste mandag, og det var et kæmpe chok for den unge pige. Det skriver hun på sin blog.
– Lige der stoppede mit liv. Sådan føltes det. Min verden, mit liv, min baby, mig som mor, min kæreste som far, min mor som mormor. Alt var væk. Ingen havde fortalt mig, at babyer kunne dø inde i maven. Jeg var lamslået og hadede livet.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina i baby-dilemma
Lå på fødegangen
Katherina fik beskeden. Hendes ufødte baby var død, mens den stadig lå i hendes mave. På samme tid var hun indlagt på fødegangen i selskab med gravide kvinder og lykkelige forældre.
– Jeg fik nu æren af at ligge på fødegangen og lytte til de levende babyers skrig, mens min egen lå død inde i maven, og jeg nu skulle forholde mig til at føde et dødfødt barn. Kæft, det var tortur, skriver hun.
– Hvem fuck er den kegle, der har besluttet at blande kvinder, som skal føde døde børn med dem, der skal føde levende? Jeg var knust. Hver gang jeg hørte babygråd, mindede det mig om, hvad jeg ikke skulle opleve.
Her kan du læse hele det rørende blogindlæg, hvor hun fortæller om episoden.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Sådan kom vi med i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.