Ærlige Fie Laursen indrømmer: Jeg løj

Fie Laursen kan tilføje endnu en løgn til CV’et.

Af Anna Løwe - 22. juli 2021 kl. 8:06

I skrivende stund bor bloggeren Fie Laursen i den spanske by Marbella, hvor hun lever det søde liv i sus og dus. Og for ikke så længe siden kunne Fie tilmed fortælle, at hun havde fået en kæreste. Den norske OnlyFans-kollega Lene Angelica Nilsen havde vundet Fies hjerte, og alt var dejligt.

Bortset fra at det var løgn.

LÆS OGSÅ: NU TALER MICHAELA: Caspers historie mangler afgørende detaljer

Det skriver Se&Hør, der har talt med Fie om forholdet:

– Da vi tog de billeder, var vi virkelig stive, og vi syntes, det var sjovt, fordi vi flirtede, forklarer Fie og fortsætter:

– Så syntes vi, det var sjovt bare at sige, at vi var kærester. Dagen efter så vi artiklen og tænkte, at vi havde fucket alt for meget op.

Artiklen fortsætter under billedet…

Fie og Lene hævdede, at de var kærester. Men det var altså en løgn (Foto: Privat)

– Vi vågnede med tømmermænd og smed den lidt ind under tæppet og ignorerede det, men det kunne vi ikke rigtig blive ved med, fordi folk blev ved med at snakke om det, tilføjer hun.

Fie har adskillige dramatiske og skandaleramte forhold på bagen, så derfor kom det ikke bag på mange, at hun havde kastet sin kærlighed på Only-Fans-kollegaen. De indså dog hurtigt, at de var gået over stregen og sagde derfor, at det blot var en flirt, der ikke blev til mere.

LÆS OGSÅ: Ditte Ylva Olsen om sit livs traume: Det blev en gave

Læs mere om