Ærlige Anna: Det er ulideligt

Livet som mor er ikke altid, som det ser ud på Instagram.

Af Anna Løwe - 7. juni 2021 kl. 14:55

Lige siden Anna Seneca og kæresten, Oliver Erngart, blev forældre til lille Mio i begyndelsen af maj, har parret ikke været kede af at dele den nye tilværelse med deres følgere.

Det startede allerede under graviditeten med detaljerede opslag gennem hele forløbet, mens fødslen også blev dokumeteret. Anna og Oliver har begge været åbne og ærlige omkring lykken – og de udfordringer, den har bragt med sig. Sønnen, Mio, har haft maveproblemer, og nu har parret, der også lige er flyttet i en ny lejlighed i Roskilde, fået at vide, at det kan være en mildere form for kolik.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Camilla afslører: Her er den virkelige grund til, at vi gik fra hinanden

Hårdt og ulideligt

Mangel på søvn kombineret med gråd og en Mio i smerte har fået Anna til at dele et ærligt og personligt opslag på Instagram. Her skriver hun, at livet lige nu mest er præget af en søn, der græder og har ondt i maven, og at frustrationerne hober sig op.

– Det er mildest talt bare hårdt lige nu. There you go, jeg sagde det. Det er HÅRDT. Det er IKKE SJOVT. Det er ulideligt, skriver en tydeligt påvirket Anna og fortsætter:

– Jeg kan ikke bære at se min dreng være så ked af det og vride sig i smerte. Og selvom vi gør alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe, lindre og være der for ham, så føler jeg ikke, vi gør nok.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anna: Det var Oliver, der satte min fødsel i gang

Angsten for at gå ud

Det er ikke mere end en uge siden, at Anna og Oliver flyttede fra lejligheden i Køge til Roskilde, blandt andet fordi Anna ikke havde haft det godt i Køge rent mentalt. Det var derfor en lykkelig Anna, der kunne glæde sig til at komme tættere på både familie og venner og få mere ro på.

Alligevel har ‘Paradise’-baben det svært ved tanken om at gå uden for en dør.

– Lige nu er vi mest hjemme og befinder os bag lukkede døre og i trygge rammer. Men det er mest af alt fordi, tanken om at bevæge os ud gør mig en smule angst. Hvad nu, hvis han (Mio, red.) bliver ulykkelig, mens vi er ude at gå? Hvad nu, hvis han skriger? Hvad nu, hvis han bliver sulten, og jeg ikke lige kan sætte mig og amme? Hvad ville andre ikke tænke om mig som mor, skriver den følelsesladede Anna.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner mistænkt for svindel

Støtte fra Geggo

Heldigvis har parret et stort støttenetværk, og det er også væltet ind med opmuntrende kommentarer på det sårbare opslag. Blandt andet skriver ‘Familien fra Bryggen’-Geggo, der selv er mor til to, at med kærlighed, nærvær, omsorg og mad kommer man igennem det.

– Alt er en fase – husk det, skriver hun og tilføjer, at netop den erkendelse hjalp hende igennem en lignende periode med Sia (Geggos yngste datter, red.)

LÆS OGSÅ: Sådan har Geggo tabt sig 15 kilo

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ: Anna viser ny side: Det fortalte jeg aldrig om i ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: EFTER EXIT: Trine blev manipuleret til sit valg