Ærlig ung mor: Frygter at datteren skal dø

Det sidder stadig dybt i Puk Rebecza Bambini, at hun for syv år siden mistede datteren Malou. For kan det samme ske med Isabella?

Af Mikkeline Andersen - 12. november 2015 kl. 10:25

Tilbage i 2008 oplevede den tidligere deltager i ‘De unge mødre’ Puk Rebecza Bambini en mors værste mareridt, da hun mistede sin datter, Malou, kort før fødslen.
For lidt mere end en måned siden blev hun mor til en lille pige, Isabella, og selvom Puk er ovenud lykkelig, så kommer Isabella aldrig til at tage Malous plads i hendes hjerte, slår hun fast på sin blog.
– Jeg er blevet spurgt 500 gange, tror jeg, siden jeg fødte: “Er det vidunderligt at få den pige, du altid har drømt om?”, og: “Er det ikke skønt at få sådan en lille pige, når du nu ikke fik Malou?” Det gør rigtig ondt indeni, skriver Puk.

Puk er desuden mor til sønnerne Malick og Liam.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Puk viser datteren frem
Forlader ikke Isabellas side
Selvom Isabella ikke kommer til at erstatte Malou, så erkender Puk, at Isabella udfylder et tomrum i hendes hjerte. Hele Puks dag og nat udfylder Isabella også.
– Jeg vogter over hende mere end over noget andet. Hele dagen tager jeg hende selv, hele natten står jeg klar og tager alle hendes skrigeture i stiv arm, selvom det er møghårdt. Det er bare kun MIG, der skal gøre det, skriver hun og indrømmer, at hun frygter, at Isabella også vil blive taget fra hende:
– Selvfølgelig sker det ikke, siger mit hjerte, og det tror jeg også på. Jeg er bare paranoid.
LÆS OGSÅ: Læge til ‘De unge mødre’-Puk: Stop med at få børn
Har besøgt Malous have
Naturligvis skulle Isabella besøge sin søsters have, som Puk kalder Malous gravsted. Men det var lettere sagt end gjort at bevæge sig af sted på den tur.
– Jeg havde et par dage sagt: “Vi går der op i dag”, men der skulle lidt mere tilløb til, end jeg først regnede med. Det tog cirka tre dages tid, før jeg sad med Isabella i Malous have, skriver Puk.

Puk understreger, at hun bruger al sin tid på datteren, selvom det ikke altid er lige sjovt. Isabella lider nemlig af nogle gevaldige skrigeture, når hun er vågen. Men Puk vil naturligvis ikke undvære hende.
– Lige nu ligger hun ved siden af mig på sofaen og sover. Når jeg kigger på hende, kunne jeg græde – så lykkelig er jeg. Jeg er verdens lykkeligste mor til fire børn. Tre i den her verden, og en, der er i vores hjerter.
Se flere billeder af Puk i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Puk har fået hue på
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.