Ærlig ung mor åbner op efter indlæggelse: De tror, jeg lider af skizofreni - Her & Nu

Ærlig ung mor åbner op efter indlæggelse: De tror, jeg lider af skizofreni

‘De unge mødre’-deltageren har været indlagt på en psykiatrisk klinik, der nu har sendt hende videre til flere undersøgelser.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 15. september 2017 kl. 19:25

‘De unge mødre’-deltageren Malene Christensen, der i programmet gik under navnet Inge Yvonne, har aldrig haft noget nemt liv. Det har den unge mor aldrig lagt skjul på, og det var blandt andet også årsagen til, at hun gik med til en frivillig anbringelse af datteren Annabel, der i dag bor hos sin mormor.
Malene har i den seneste tid haft det skidt, og det har blandt andet resulteret i, at hun i en periode har været indlagt på en psykiatrisk afdeling i Brønderslev. Det fortæller den unge mor i et ærligt indlæg på sin blog.
– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har haft det svært et par gange, og det vil jeg ikke lægge skjul på. Og grunden til, jeg blev indlagt i første omgang, er også på grund af, at jeg havde det skidt, faktisk rigtig skidt – mere end jeg nogensinde havde troet jeg skulle komme til at opleve. Men ja, det skete altså, skriver hun.
– Jeg følte mig tom indeni, og det gør jeg faktisk stadigvæk, men jeg kan ikke sige hvorfor, for jeg ved det ærlig talt ikke og det skræmmer mig, fortæller Malene senere i indlægget.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna frygter sin egen diagnose

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Malene fortælle om sit navneskift.


LÆS OGSÅ: Sygdom tvinger Amanda Sisse til svær beslutning
Frygter skizofreni
Under indlæggelsen blev ‘De unge mødre’-deltageren testet for flere ting – blandt andet en depression. Den test var dog negativ, men lægerne har alligevel en mistanke om, hvad der kan være galt.
– Faktisk føler jeg ingenting – hverken glæde eller tristhed. De ved endnu ikke, hvad der er galt med mig, eller hvad jeg helt præcist fejler. De tror, jeg har en psykotisk lidelse, skizofreni, da mange af mine symptomer godt kunne tyde på det. Det lyder vildt, men ikke engang det er de sikre på, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
– Men de ville ikke komme med en endelig diagnose, da jeg har en masse forskellige symptomer. Blandt andet hører jeg mine tanker blive læst op af en anden stemme, jeg hører fodtrin bag mig, når jeg går alene, selv om der ikke er nogle, og så har jeg ingen følelser tilbage. Jeg er helt tom indeni, skriver Malene, der derfor er blevet henvist til et behandlingstilbud for unge med skizofreni
Vi håber på det bedste for ‘De unge mødre’-deltageren, der har valgt at udskyde samværet med datteren, indtil hun igen har det bedre.
LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: ‘De unge mødre’-par sammen igen
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Det kan du læse årsagen til her, hvor du kan læse hele Malenes blogindlæg omkring situationen.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.