Ærlig 'The Olsens'-babe: Alle mine alarmklokker ringer lige nu! - Her & Nu

Ærlig 'The Olsens'-babe: Alle mine alarmklokker ringer lige nu!

Bloggeren Irina Olsen er nervøs for fremtiden med coronavirus, og usikkerheden påvirker i høj grad hendes humør.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. maj 2020 kl. 20:56

Det kommer vist bag på mange af os, hvor langt ud i fremtiden coronakrisens konsekvenser rækker, og Irina Olsen er nok ikke den eneste, der spørger sig selv, om der mon kommer en dag, hvor alt bliver helt normalt igen.
LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt
Irina indrømmer gerne, at hun til at begynde med tænkte, at det hele ville være overstået lidt hurtigere, og nu er det gået op for hende, at det ikke kommer til at ske.
– Jeg synes, det er en meget, meget mærkelig tid. Det føles, som om at tingene aldrig bliver det samme igen, og at vi fremover bliver begrænset på alle måder. Det gør mig lidt ked af det, siger hun i en story på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise viser sin nye kæreste frem: Vi er meget forelskede
Tilbage i april åbende hun også op for, at hun mærkede noget angst, der lå og lurede, og at humøret kunne svinge på grund af den her svære tid med så meget usikkerhed og så mange forholdsregler.
33-årige Irina frygter, at måden vi lever på nu, bliver den nye normale hverdag. For eksempel kan hendes mand, DJ og musikproduceren Morten ‘Faustix’ Olsen, ikke komme ud og optræde, og hans sommertour er aflyst.
LÆS OGSÅ: Janni Ree åbner op: Sådan bliver det, når Karsten er væk
– Det er svært ikke at overtænke det. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg meget mere nervøs for situationen nu, end jeg var helt i starten. Jeg var meget ængsteligt til at begynde med, og så begyndte jeg at slappe lidt af. Men lige nu ringer alle mine alarmklokker, siger hun.
Heldigvis er hun omgivet af Allessia, Faustix og hunden Hector, og de er alle med i optagelserne til den kommende sæson 2 af  Dplay-serien ‘The Olsens’, som Irina har løftet sløret for, at serien snart kan ses. Irna arbejder også på en bog, der efter planen udgives sener på året.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
Herunder ses Allessia på 5 år og Irina. Billedet er fra Irinas Instagram.  

 

View this post on Instagram

 

Holder I humøret oppe? Jeg har haft en skøn dag med familien med påskehygge på terassen efter aftensmaden og et par omgange Uno. Mit humør kan egentlig godt gå lidt op og ned for tiden og jeg har haft lidt angst der har banket på, men det gode vejr hjælper absolut på humøret og jeg har en masse at holde mig beskæftiget med. Mere end nogensinde før, nyder jeg at få ryddet op og ryddet ud (i mit hus og i mit sind) og og fordybe mig i lidt selvanalyse. Jeg har dykket lidt i fortiden også, i forbindelse med min bog, som kommer senere på året, og det har været interessant. Jeg håber ikke at I keder jer derude, for al tiden vi har er så dyrebar, uanset hvem vi bruger den med – også hvis I er alene ❤️ Ingen verdens rigdomme er værd så meget som tid. Brug den tid vi får nu, så godt som I kan ?

A post shared by IRINA OLSEN (@irinathediva) on

Læs mere om