Realitystjerne: Utroskab ødelagde mig

Sy Lee troede, han havde fundet sit livs kærlighed. Men det endte med at slå ham ud.

Af Mikkeline Andersen - 1. oktober 2014 kl. 17:55

Selvom Sy Lee siden sin barndom har gået op i, hvilket outfit han havde på, så var det først som 16-årig, at interessen for modeverdenen brød ud, fortæller han på sin blog. En dag stoppede en dame ham på gågaden i Odense, fordi hun ville have ham med i et modeshow.
– Jeg måtte ikke for min far, fordi han syntes, det var en fimset verden, og det skulle hans søn ikke have noget med at gøre. Jeg endte med at gøre det i det skjulte, og jeg blev rigtig glad for det, skriver realitystjernen.
LÆS OGSÅ: Ærlige Gustav: Sådan var det at springe ud
Verden gik under
Som 17-årig fik Sy Lee 10.000 kroner for et modeljob, og den unge fyr var glad, for tænk hvis man kunne leve af det. Livet var endeligt begyndt at være positivt efter en hård barndom, og som 18-årig fandt Sy Lee sit livs store kærlighed. Troede han.
– Det var hende, som jeg ville have børn med og tilbringe resten af livet med. Hun var mig utro med en tysker. Min verden gik under, og jeg var tæt på at droppe ud af gymnasiet, skriver han på bloggen.
Men det var ikke kun på kærlighedsfronten, at Sy Lee oplevede at blive forladt. Hans dengang bedste ven begyndte at vende ham ryggen. Vennen fik en ny omgangskreds, der ikke havde den bedste indflydelse, og de gled fra hinanden. Alligevel havde Sy Lee troet, at vennen ville hilse på ham en dag, da han var på arbejde i Bilka.
– Min gamle bedste ven har altid forsvaret mig som barn, men den dag kiggede han bare på mig med sin nye kammi og lod, som om han ikke kendte mig.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Jessica Sky om graviditet: Vi gik lidt i panik
Spiste og kastede op
Pigens utroskab, tabet af en ven og morfarens død slog Sy Lee ud. Han fik en depression.
– Jeg begyndte at spise alt, men efter jeg havde gjort det, stak jeg en finger i halsen og kastede op. I dag ved jeg, hvad dette problem er for noget. Dengang vidste jeg ikke, hvad det var, men jeg gjorde det, fordi jeg fik det bedre med mig selv, skriver han.
Realitystjernen understreger, at han kun gjorde det i en kort periode, fordi han havde en depression.
LÆS OGSÅ: Geggo: Måske melder jeg mig til ‘Robinson’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.