Ærlig realitybabe: Sådan kørte jeg min kæreste ned

Melanie fra ‘For lækker til love’ forklarer, hvordan hun engang kom til at køre sin kæreste ned.

Af Katja Gasiorowski - 12. januar 2020 kl. 14:55

Tilbage i 2013 kunne en lykkelig Melanie Nørskov, som vi kender fra ‘For lækker til love’, fortælle, at hun havde fået sin første rigtige kæreste – nemlig Jacob Affe, som er tidligere paradiso. Kort tid efter flyttede parret sammen, og de to har været uadskillelige lige siden. Men parforhold går sjældent fri for et par prøvelser, og det gælder også for realityparret.
LÆS OGSÅ: Realitystjerne jubler efter turbulent år: Min STØRSTE drøm er gået i opfyldelse
I en quizrunde på Instagram spørger Melanie sine følgere om, hvad de tror, der er det ondeste, hun har gjort mod kæresten Jacob. Svarmulighederne er ‘kørt ham ned’, ‘kommet til at slå ham ned med en boremaskine’ og ‘hældt chili i hans ice tea’. Selvom alle tingene umiddelbart lyder ubehagelige, så overrasker det rigtige svar tydeligvis følgerne, der kræver en forklaring.
–  Man tænker nok også, hvordan fuck kan man komme til at køre sine egen kæreste ned? Siger Melanie i sin story og forklarer forløbet:
LÆS OGSÅ: Melanie fra ‘For lækker til love’: Jeg fortryder min deltagelse
– Det skete for ret mange år siden faktisk, hvor jeg skulle hente Jacob fra byen, og han skulle hente pizza fra Gothersgade. Vi holdt ved en sidegade ved Gothersgade, og så sagde jeg til ham ‘gå over og hent pizzaerne, og så henter jeg bilen’. Så bakker jeg forsigtigt ud fra den her parkeringsbås, lige pludselig siger det bare ‘DUNK’, og så kan jeg bare høre, at jeg har ramt et eller andet, og jeg kan se, at der er nogen, der står på fortorvet og bliver sådan *åbner kæben*.
– Så tænker jeg bare ‘Fuck Melanie, nu har du virkelig fucket op.’ Det næste, der sker, er at Jacob kommer hen og åbner døren og siger ‘Hvad fanden har du gang i skat, du kører mig ned’. Så, jeg kørte lige Jacob ned der. Der skete heldigvis ikke noget, heller ikke med pizzaerne, lyder det fra den drilske ‘For lækker til love’-babe.
LÆS OGSÅ: Tre ting du ikke vidste om Melanie fra ‘For lækker til love’
Overfor Realityportalen uddyber Melanie, at ulykken ikke var alvorlig, og at det er en historie, de kan grine ad nu.
– Det var kun mig, der var ked af det hele turen hjem i bilejn den aften, men jeg tror, at Jacob bare var glad for, at der ikke skete noget med ham pizzaerne, griner hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at se kæresten have sex med en anden på tv