Ærlig 'Paradise'-babe: Jeg kan ikke få børn

Nathja Pusle kommer ikke til at udleve den traditionelle drøm om familieliv.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 26. oktober 2015 kl. 12:00

For nogle måneder siden kontaktede den tidligere deltager i ‘Paradise Hotel’ Nathja Pusle et fertilitetscenter i København, fordi hun ville have svar på, om hun kan blive gravid på en naturlig måde. Gennem flere år har Nathja nemlig ikke været fast på p-piller, men selvom hun har været i et fast forhold, så er der ikke sket noget på baby-fronten.
Nathjas ekskæreste har derimod fået tvillinger, og det fik den tidligere paradiso til at frygte, at det er hendes krop, der er problemet. Efter en samtale på fertilitetscenteret og flere prøver fik Nathja lægernes dom.
– Lægen fortalte mig, at jeg ikke kan få børn. I hvert fald ikke på naturlig vis. Øv, den er hård, og ja, den er stadig mega hård at tygge på, skriver Nathja på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja: Folk har travlt med mit liv
Opgiver ikke drømmen om barn
Selvom Nathja ikke kan blive gravid på naturlig vis, så betyder det ikke, at hun ikke vil have en lille dreng eller pige, som kalder hende mor. Men da paradisoen heller ingen kæreste har for tiden, så er hun ene om overveje mulighederne for at blive mor.
– Vil det være meget egoistisk at tage et barn uden en far? Vil jeg kunne klare det ALENE? Vil jeg kunne finde en kæreste efterfølgende, som kan acceptere, at jeg er alenemor? skriver hun.
Med i Nathjas overvejelser er også, hvordan en kommende kæreste vil have det med, at Nathja er alenemor til et donorbarn, fordi barnet med sandsynlig vil knytte sig meget til ham?
– Der er virkelig mange ting at tage stilling til, men jeg er nu fast besluttet på, at jeg vil prøve den mulighed at gøre det alene. Med beskeden om jeg ikke kan få børn, bliver jeg nød til at prøve, koste hvad det vil.
Nathja vil gerne finde en mand, men på nuværende tidspunkt er hun ikke klar til det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja er blevet single
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendis.