Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg går stadig til psykolog

Christel er ovre den depression, der ramte hende tilbage i foråret. Men lige nu er hun i en periode, der også byder på nedture, og derfor er det rart at have en på sidelinjen, der kan hjælpe.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. november 2020 kl. 16:58

‘Paradise Hotel’-stjernen Christel Trubka stod tilbage i foråret frem og fortalte, at hun var sygemeldt fra sit arbejde, fordi hun var blevet ramt af en depression. Det valgte hun at dele med omverden, så andre, der kæmpede med nogle svære følelser, måske kunne få glæde af hendes erfaringer.

Dengang gik hun i behandling for depressionen, og siden er hun både vendt tilbage til jobbet som frisør og har medvirket i ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest

Alligevel har hun valgt at holde fast i psykologen, da det ruster hende lidt bedre til alt det, man møder i livet. Christel har tidligere fortalt, at hun ikke helt kan sætte ord på, hvad der kan få hende til at komme ind i de depressive tanker, men at nogle dage bare er bedre end andre.

Har stadig brug for det

Tilknytningen til psykologen åbner hun op om i en spørgerunde på Instagram, hvor hun også fortæller, at når hun elsker en person, så er det af hele sit hjerte.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Nu er de kærester

– Jeg går også til psykolog, og det har jeg gjort i rigtig, rigtig mange måneder, og jeg synes, det er så dejligt. Det giver mig en masse redskaber. Han siger til mig: “Christel, du elsker utrolig hårdt”, fortæller Christel på Instagram.

– Jeg elsker de samtaler, jeg har med min psykolog. Jeg har været hos ham i over et år, oplyser hun.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

I den samme spørgerunde fortæller Christel, at hun lige nu er i en periode, hvor hun har haft det bedre.

– Jeg tror, vi alle har ups and downs her i livet.

Om den lidt svære tid er kommet som eftervirkning af ‘Singletown’, siger Christel ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Ifølge Umut: Dette ‘Vild med dans’-par bliver kærester

Læs mere om