Ærlig Maria Sebens: Jeg tør ikke få flere børn

‘De unge mødre’-deltageren har mistet modet og tør ikke blive gravid igen efter sin abort.

Af Jonas Sand - 14. maj 2017 kl. 18:55

I tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ fortalte en knust Maria Sebens, at hun har været tvunget til at træffe den svære beslutning at gennemgå en sen abort, da hendes ufødte søn, Jace Jacob Sebens, var blevet ramt af den sjældne kromosomfejl Cornelia de Lange.
Dermed gik drømmen om en familieforøgelse og en mindre søskende til sønnen Jean ikke i opfyldelse. Og som det ser ud lige nu, så kommer det heller ikke til at ske.
– Jeg tør ikke forsøge igen. Det her gør så ondt, og jeg er bange for, at jeg skal opleve det igen. Det ville jeg slet ikke kunne klare, så som det ser ud lige nu, så skal jeg ikke have flere børn. Det tør jeg bare ikke, siger en ærlig Maria Sebens til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
LÆS OGSÅ: Rørt Maria Sebens takker for støtten efter abort: Det har været så overvældende
I hvert fald ikke med Daniel
Den unge mor fortæller, at selv om det på nuværende tidspunkt føles som en endelig beslutning, så holder hun døren åben for, at hun kan ændre mening. Men hvis hun gør det, så bliver det i hvert fald ikke ekskæresten Daniel, der skal være far til barnet.
– Nej, det er helt sikkert, at det ikke bliver med ham. Jeg tror, at der er en mening med det hele, og at det her var de højere magter, der fortalte os, at det ikke er meningen, at vi skal have to børn sammen. Så vi skal ikke prøve igen, siger hun og slår fast, at det hele også har ændret meget på forholdet mellem de to ekskærester.
– I starten var det svært for mig at kigge på ham, fordi han mindede mig om Jace, men nu er det mere ham, der er hårdt ramt og langt nede. Jeg har sagt til ham, at jeg vil hjælpe og støtte ham, men at jeg ikke kan klare det alene. Men det her har ændret meget på vores forhold. Jeg føler, at vi er vokset længere fra hinanden.
Tirsdagens afsnit er sidste gang, vi har set Maria Sebens i reportageserien. Det fortalte hun i sidste uge til Realityportalen.dk.
– Jeg har bare ikke længere lyst til at dele ud af mit liv. Jeg har overvejet at stoppe i flere sæsoner nu, og jeg havde allerede truffet beslutningen om at stoppe, når jeg havde født Jace helt naturligt, som det var planen. Nu er det klart, at det er nogle andre omstændigheder, men jeg føler, at tiden er den rette, fortalte den unge mor.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens stopper i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Maria Sebens mindes afdød søn med tatovering
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.